Incepe spectacolul total din Champions League

Editia 2016/2017 a Ligii Campionilor se anunta mai fascinanta ca niciodata. Sunt formatii debutante la start, reveniri, dar si aceiasi granzi ce-si propun an de an castigarea trofeului. 

RomaniaTV.net
12 sept. 2016, 10:47
Incepe spectacolul total din Champions League

Asa se intampla si acum, cu Barcelona, Bayern Munchen si Real Madrid mari favorite la a-si adjudeca inca o editie de Champions League. “Dupa ce anul trecut a parasit competitia in semifinale, campioana Spaniei s-a pregatit atent pentru acest sezon, facand achizitii importante. Bayern se afla intr-un proces de adaptare la filozofia de joc a lui Caro Ancelotti, in timp ce Realul va miza pe continuitate, dupa o campanie de transferuri destul de discreta”. e de parere Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al agentiei de pariuri sportive Unibet. La o cota de 4,00, putem miza ca Barcelona isi va trece in palmares cel de-al saselea trofeu al Ligii Campionilor. Traseul spre Cardiff nu va fi insa usor pentru niciuna dintre formatii.

Barcelona – Celtic – Catalanii nu concep sa nu obtina toate cele trei puncte, mai ales dupa “dezastrul” din weekend, aceea infrangere, acasa, contra celor de la Alaves, scor 1-2. MSN s-ar putea reintregi pentru prima oara in acest sezon, iar in acest caz sansele scotienilor ar scadea si mai dramatic. 1,10 este cota Barcelonei pentru o victorie marti, in timp ce egalul primeste o cota de 12,00. Daca oaspetii vor produce minunea, atunci beneficiem de o cota de 25,00. In stagiunea 2013/2014, in aceeasi faza a competitiei, Barca se impunea pe “Nou Camp” cu 6-1.

PSG – Arsenal – Este partida cea mai atractiva a zilei de marti. Doua formatii ce emit mereu pretentii la fazele superioare, dar care nu si-au trecut niciun trofeu al Ligii in palmares. Francezii functioneaza la turatii reduse, odata cu schimbarea antrenorului si plecarea lui Zlatan in Premier League. Asta inseamna o sansa in plus pentru trupa lui Wenger, care primeste din partea bookmakerilor o cota de 4,20 la victorie. Un egal este creditat cu 3,75, in timp ce victoria gazelor aproape ne dubleaza banii – cota 1,90.

Juventus – Sevilla – Cele doua cluburi au fost in aceeasi grupa si-n stagiunea precedenta de Champions League. Atunci, fiecare si-a castigat partida de pe teren propriu. La cum s-a intarit “Batrana Doamna”, orice alt rezultat decat o victorie a gazdelor, la o cota de 1,58, ar fi o surpriza. Cota destul de mare pentru andaluzi – 6,15, insa nici egalul nu trebuie desconsiderat – cota 3,90.

Real Madrid – Sporting – Cristiano Ronaldo va fi fata in fata cu Sporting, formatie ce l-a lansat spre Manchester United, acolo unde portughezul a inceput sa urce pe culmile succesului. Chiar daca bookmarii ne prezinta o cota de 1,22 pentru victoria trupei “blanco”, misiunea gazdelor nu se anunta asa usoara. Sporting are o serie de 14 victorii in campionat si se afla intr-o forma buna. Asadar, nu trebuie exclusa vreo eventuala surpriza, la o cota de 13,00, dar si un egal este posibil – cota 6,50.