Începe zodia LEU: Cristina Demetrescu a explicat ce îi aşteaptă pe aceşti nativi până la finalul anului

Destinul nu are o componenta de liber arbitru la fel de mare ca Soarta, asa ca evenimentele sau intorsaturile vietii ce au loc pana in 16 noiembrie cat acest Destin traverseaza zodia Leu, tin de energii astrale mai greu de modelat dupa bunul plac, afirmă astrologul Cristina Demetrescu.

18 iul. 2018, 08:41
Începe zodia LEU: Cristina Demetrescu a explicat ce îi aşteaptă pe aceşti nativi până la finalul anului

Nu puteti forta prea mult in aceasta perioada, ci trebuie sa lasati viata sa va transmita corect mesajele ei. Orice exagerare, presiune, manipulare a cursului lucrurilor nu poate determina decat o posibila amanare a unor intamplari care se vor manifesta in etapa urmatoare, la scadenta, si mai dramatic. Dupa 16 noiembrie, Destinul intra in Rac, un segment al sanatatii, al unor anumite incercari mai dificile sau al dusmanilor, dupa caz. Asa este la toate zodiile, dupa ce Destinul sta intr-o anumita zodie si nativii trebuie sa inteleaga diferenta intre ce le este scris si ce pot ei modifica, in cazul in care lectiile nu se inteleg, urmeaza un an si jumatate de probleme generate tocmai de incapacitatea fiecaruia de a fi simtit clar drumul pe care trebuie sa mearga si nu in ultimul rand, sensul de mers pe care trebuie sa mearga, aspect foarte important, notează astrostar.ro

Destinul aduce si evenimente mai putin agreate, dar pe care fiecare trebuie sa le inteleaga la scandenta lor. Destinul este sensul de mers al axei vietii, care are la capatul celalalt Karma, pozitionata acum in zodia Varsatorului pe casa casatoriei, a relatiilor, parteneriatelor si posibilelor procese in instanta pentru Lei. Insa este un an dificil avand in vedere ca nu numai Karma este acolo. Avem eclipse anul acesta toate pe axa Leu-Varsator pe 28 iulie si 11 august, accentuand anumite tensiuni din zona cuplurilor, mai ales cele conjugale sau parteneriale. La acest fapt se mai adauga si intrarea planetei Marte, cel razboinic, in Varsator tot pe segmentul mai sus mentionat, cu arme incarcate atintite exact spre Lei si actiunile lor. Posbil ca va veti simti ca intr-o lupta. Anul acesta Marte retrogradeaza, stand mai mult si mai agresiv in Varsator. Sub influenta lui Uranus, Marte genereaza scantei, explozii, evenimente neasteptate, situatii scapate de sub control. Este foarte greu sa stabilesti ceva impreuna cu partenerul de viata. Din pricina retrogradarii, Marte a intrat in Varsator pe 16 mai si va iesi definitiv pe 15 noiembrie, iar in septembrie chiar se va pozitiona pe Nodul Karmic, avand capacitatea sa transforme fosti aliati in adevarati dusmani. Nu este tot insa. Din 6 august pana la sfarsitul anului, pe acelasi segment intra si Lilith sau Luna Neagra, amplificand efectul de seism al acestei case astrologice. Si Lilith va trece peste Nodul Karmic in septembrie, iar unii Lei isi vor plati greselile din trecut.

Citeşte şi Acestea sunt cele mai compatibile 6 perechi de zodii

Pentru cei care au facut greseli in plan conjugal, au tradat sau au fost incorecti in fel si chip, poate folosindu-se de persoanele pe care ar fi trebuit sa le aleaga doar din dragoste pentru genul acesta de drum si nu din alte considerente, este clar ca efectul de bumerag se petrece in 2018. Daca altii ati gresit din ignoranta sau lipsa de experienta, acum invatati lectii de la partenerii de viata, lectii ce vin cand va asteptati mai putin. Acolo unde in 2018 se intra cu tensiuni deja formate, riscul de divort este extrem de mare. Apropo de ce spuneam mai sus. Nu puteti forta lucurile la infinit, nici daca sunteti Lei si gresiti, nici daca sunteti Lei si nu gresiti, ci sunteti doar victime. Problema este ca partenerii se transforma in dusmani si din punctul meu de vedere, ar trebui sa evitati procesele, renuntand la acest razboi, lasand cumva de la dvs. Daca nu se va putea, tocmai pentru ca nu stim la ce sa ne asteptam, procesele in instanta, guvernate de aceeasi casa astrologica pozitionata pe Varsator, cu toate eclipsele, Marte si Lilith, nu arata bine deloc, tot anul.

Mare atenţie la greşeli şi înşelătorii!

Daca sunteti casatoriti, aveti cupluri solide, de neclintit, va iubiti mult si la momentul acesta nu aveti vreo problema, as zice ca teritoriul pe care trebuie sa plasati trupe speciale de protectie este tot casa casatoriei. Iubirea este si va fi mereu un protector. Ca si respectul si educatia de acasa. Rugati-va pentru protectie, pentru ca “dusmanul” nu trebuie sa fie neaparat sotul sau sotia, ci persoane din exterior. Nu trebuie neaparat sa va ganditi la adultere, desi ele sunt cele mai probabile, iar din punctul acesta de vedere stiti ce aveti de facut, sa fiti prevazatori. Poate fi vorba de inselatorie, de o relatie viciata a partenerului de viata care il poate duce spre procese, blocandu-va actiunile comune, planurile, poate fi vorba si de greseli ale sotului sau sotiei care pot crea vulnerabilitate cuplului, chiar si energetica. Nu in ultimul rand, sotul/sotia poate fi persoana de sacrificiu, daca dvs. ati facut greseli colosale, pe care cineva trebuia cumva sa le plateasca. Aici putem chiar vorbi de probleme medicale ale celor de langa dvs. Si va dau un exemplu banal. Sa presupunem ca aveti in Destin sa vindecati si nu o faceti rpofesional, sotul sau sotia se poate imbolnavi si trebuie sa aveti grija de acesta.

Asadar, nu va ganditi numai ca problemele de cuplu vin de la greseli reciproce. Spectrul este larg, ca pe prospectul de medicamente. Fiecare caz are ceva particular, poate sunteti extrem de bine, dar de exemplu socrii ridica probleme sau alte situatii ce vin dinspre familia consoartei.

Leii care nu sunt casatoriti sau nu au asocieri, nu au probleme. Sa le evite doar pe cele juridice si sa caute solutii amiabile mai degraba, decat sa se grabeasca la procese. Relatiile cu avocatii in cazul Leilor sunt proaste in 2018 si daca nu dati peste cine trebuie, trebuie sa schimbati.

Chiar si acolo unde este mare iubire si fortele Destinului lucreaza sa va aduca impreuna, tranzitele de pe casa casatoriei pot atrage evenimente neasteptate care nu au legatura cu nunta, insa pot innora cerul senin atat de necesar atunci cand traieste un astfel de eveniment sacru.

Anumite parteneriate si asocieri se pot rupe in 2018. Inca odata, oricum ar fi, nu fortati. Nu fortati sa faceti un copil intr-o relatie care nu mai merge demult. Poate chiar din acest motiv acel copil se lasa asteptat. Nu va apucati sa faceti copii fara iubire. Fortarea, mai ales pe situatii de viata, aduce consecinte extrem de grave.

Si ca sa mai indulcim putin situatia, exista motive categorice de bucurie pentu multe femei Leu odata cu iesirea atat a Lunii Negre, cat si a lui Saturn care din decembrie 2014 a facut din casa iubirii si a copiilor o sala de examene grele cu tot cu restante si note mici.

Citeşte şi HOROSCOP: Care sunt încurajările de care ai nevoie, în funcţie de zodia ta

Ce probleme de sănătate pot apărea

Cat sta Lilith (Luna neagra) in Capricorn trebuie sa acordati o atentie mai mare durerilor, in special de oase, dar si unor afectiuni ale pielii, unghiilor sau problemelor capilare, atat barbatii cat si femeil. Cu Saturn pe casa sanatatii si tinerii si batranii se degradeaza putin, daca nu au grija, nu mananca ce trebuie, nu fac sport sau nu se odihnesc. Apare necesitatea sa invatati sa va conservati energia. Nu ma puteti trage prea mult de dvs, evitati excesele, mai ales pe cele legate de munca. Lilith poate genera erori medicale, asa incat sfatul meu este nici sa nu va neglijati sanatatea, caci eroarea medicala o puteti face si dvs neacordand atentie felului in care va simtiti, dar si medicii, daca nu aveti inspiratia sa nimeriti acolo unde trebuie. Nu actionati pana nu aflati clar despre ce este vorba, insa nu amanati, cu Saturn problemele se pot croniciza, organismal functioneaza mai lent, apare posibiliatea formarii unor litiaze, atat renale, cat si biliare. Tratamentele naturiste sau de intretinere sunt foarte bune. Vorbim de casa bolilor usoare, insa cu Saturn si Pluton acolo, pot fi usoare, in sensul de vindecabile, dar pacatoase si ascunse, avertizează Cristina Demetrescu pe astrostar.ro.

Activitatea profesionala este posibil sa nu va permita realizarea unor concedii pe care vi le doriti. Cei aflati in afara tarii pot avea ceva probleme legate de gasirea unui loc de munca sau medical vorbind, nu se incadreaza unde isi doresc. Altora vi se pot pune ceva bete in roate in privinta deplasarilor externe in interes de serviciu. Pot avea probleme cu angajatii cei care se deplaseaza in aceasta perioada si au afaceri in tara, vor fi bombardati cu fel si fel de probleme si nu se vor prea putea bucura de deplasarea lor. Colegii de serviciu sunt adevarate probleme anul acesta, posibil sa suportati greu pe cineva si chiar sa apara conflicte. Daca sunteti pusi sa conduceti, recrutat fiind de pe aceeasi linie profesionala cu restul colegilor, veti avea parte de nesupunere din partea lor, barfe si intoarcerea lor la polul opus ca si atitudine.

Daca revenim la sanatate si la erorile medicale, nu inlocuiti definitiv tratamentele alopate cu cele naturiste, asa cum am precizat, idealurile spirituale este posibil sa nu se armonizeze cu situatia dvs. medicala sau chiar daca sunteti sanatosi tun, cu cea a celor dragi. Nu trebuie sa insistati sa va impuneti convingerile, fiecare are liber arbitru. Marte aflat si el in Capricorn intre 14 august-11 septembrie, adica mult, aduce posibilitatea unor interventii medicale fie chirurgicale, fie laser, fie unor tratamente injectabile. Atentie la genunchi, atentie la ski. Oricum ar fi, atat Marte, cat si Lilith dau dureri, uneori si fara sens, pur si simplu dureri.

Pot apărea probleme la locul de muncă

Lilith pe casa muncii si toate planetele adunate acolo, pot genera probleme in relatia cu colegii de munca, cu salariatii sau subordonatii, cu conditiile de munca, cee ace va poate aduce intr-o situatie extrema. Saturn mareste volumul de munca si nu vor simti decat cei care muncesc cu drag. Nu uitati ce am spus mai sus, ca trebuie totusi sa mentineti un echilibru cu dvs insiva si daca sesizati ca e o inadvertenta intre volumul de munca, numarul de angajati si o incidenta negative pe care o are acest lucru asupra dvs si a sanatatii dvs, cereti-va drepturile sau luati altfel de masuri. Uneori sefii sau patronii cred ca se poate si asa, e de datoria dvs sa spuneti ce va supara, in asa fel ca Lilith sa nu va aduca in starea de a rabufni mai nepoliticos.

Pana in 6 noiembrie cat intra Uranus in Taur, urmand sa intre definitiv abia in 2018 pentru urmatorii 7 ani pe cariera dvs, ajuta la schimbari majore din punct de vedere profesional. Aspectul bun pe semne de pamant format cu Saturn, face cumva ca cele mai mari presiuni din viata dvs profesionala sa nu fie intamplatoare, ele putandu-va conduce la decizii revolutionare ce va vor arunca in domenii de activitate surpriza. Posibil sa aveti nevoie sa mai invatati si acest an este bun pentru asta.

Este un an in care apare posibilitatea cosntruirii unei case sau a altor demersuri legate de o casa, apartament, mutare,amenajare, consolidare, reamenajare, dar si rezolvarea acestei probleme legata de locuinta. Pana in noiembrie beneficiati de un tranzit bun al Marelul Benefic, care sta aici pe casa casei si a familiei. Am un singur amendament, pentru ca tot am vorbit mai sus de posibile probleme legate de cuplu conjugal, nu este cazul sa construiti o casa, daca familia este cea care trebuie sa intre in reparatii sau relatia este proasta. O casa nu va rezolva nimic din problemele dvs, ba din contra va poate distruge definitiv relatia. Dati prioritate sufletului, caldurii si vedeti care sunt scheletii din dulap. Daca ati apucat sa “turnati beton” nu va veti putea bucura de casa, daca ati ridicat-o cu ultimele ramasite de suflet. Mai bine, acolo unde exista nemultumire, cautati sa va multumiti. Pentru restul, succes!

Daca Jupiter va ajuta sa cumparati sau sa construiti o casa, Venus ce sta mai mult din pricina retrogradarii sale anul acesta, septembrie, octombrie, decembrie in Scorpion va ajuta sa amenajati, sa decorati si sa dati un aspect frumos casei. Mai mare atentie in octombrie pentru ca Venus retrograd nu este foarte inspirat in privinta frumosului.

Ramanand in sfera bunurilor materiale, acelasi Venus va face dor de o masina frumoasa, veti cumpani ceva in august, iar retrogradarea si undeva dupa 15 noiembrie posibil sa luati o masina.

Venus aduce si de alte bucurii legate de a treia casa, vanzari, cumparari, contracte, vesti bune venite prin posta electronica, dorinta de a scrie, de a va exprima, iubiri la distanta nascute si crescute prin declaratii facute prin mesaje, mailuri, chestiuni moderne, tot august si noiembrie, mai critice fiind primele doua saptamani din noiembrie, cand Venus retrograd poate aduce si despartiri in deopotriva.

Si copii pot aparea in acum, pe tot parcursul anului, iar incepand cu noiembrie 2018 va veti bucurati de un an intreg de gratie din punct de vedere sentimental. Va puteti gasi fericirea si mai mult ca sigur, nu este vorba despre o intoarcere intr-o relatie care candva s-a rupt, ci trebuie sa aveti curaj si sa mergeti inainte, as spune chiar departe, caci si relatia cu strainatatea va poate ajuta sa va indragostiti.