Incident grav în judeţul Vaslui. Două persoane au fost rănite după ce o maşină a luat foc

Două persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau a ars. Din cauza incidentului traficul pe DE 581, pe raza comunei Costești, este blocat.

RomaniaTV.net
28 aug. 2017, 17:27
Incident grav în judeţul Vaslui. Două persoane au fost rănite după ce o maşină a luat foc

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Silvia Manta, mașina care a luat foc avea instalație pe gaz, care a explodat în urma impactului cu un alt autovehicul.

‘Din primele informații primite de la polițiștii rutieri aflați la fața locului, un cetățean moldovean se deplasa pe ruta Vaslui — București cu un autoturism dotat cu instalație pe gaz. La un moment dat, un autoturism i-a tăiat calea și a intrat în coliziune cu mașina condusă de cetățeanul din Republica Moldova, în urma impactului având loc o explozie la butelia de gaz. Ambii conducători auto au fost răniți, ei fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul’, a declarat, pentru AGERPRES, Silvia Manta.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit pentru stingerea incendiului, dar autoturismul a fost complet avariat. La fața locului s-a deplasat și prefectul județului Vaslui, Eduard Popica.

Citeşte şi Accident grav în judeţul Vaslui. O familie întreagă a fost spulberată de un şofer inconştient