Incident GRAV în Vaslui: un elev a fost înjunghiat în faţa liceului

Un elev în vârstă de 18 ani a fost înjunghiat, luni, în faţa Liceului Tehnologic Puieşti, în timpul unei pauze, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

RomaniaTV.net
21 ian. 2019, 10:02
Incident GRAV în Vaslui: un elev a fost înjunghiat în faţa liceului

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, agresorul este un adolescent în vârstă de 17 ani, din comuna Voineşti, care a avut iniţial un conflict cu fratele victimei, de la nişte comentarii pe o reţea de socializare.

„Între fratele victimei şi agresor a avut loc o ceartă, iar elevul de 18 ani a intervenit să-şi apere fratele mai mic. Discuţiile au început în incinta unităţii de învăţământ, au continuat în curtea liceului, după care cei implicaţi au ieşit în afara curţii. Elevul de 18 ani a fost înjunghiat în zona piciorului, incidentul petrecându-se în faţa liceului. A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru lovire şi alte violenţe”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Adolescentul agresat a fost transportat la spital, el aflându-se în afara oricărui pericol.

Conducerea Liceului tehnologic Puieşti a demarat propria anchetă în acest caz, urmând să stabilească în ce împrejurări s-a produs evenimentul.