Incident grav într-un liceu din Constanţa. Tavan prăbușit peste un elev

Ghinion teribil pentru un băiat de 12 ani, elev în Constanţa. În timpul pauzei, o bucată din tencuiala unui tavan s-a desprins şi i-a căzut drept în moalele capului. Ceilalţi copii i-au anunţat pe profesori care au sunat la 112 pentru ajutor.

RomaniaTV.net
18 ian. 2017, 09:08
Incident grav într-un liceu din Constanţa. Tavan prăbușit peste un elev

Incidentul a avut loc, la orele amiezii, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” din Constanța. Elevii de clasa a VI-a se aflau în pauză, când au observat cum tencuiala se desprinde din tavan.

O bucată mai mare a căzut peste un băiat care se afla în bancă și nu a avut timp să se ferească.

Părinții copilului, anunțați de diriginte, s-au dus într-un suflet la spital.

Băiatul va sta acasă toată săptămâna pentru a se vindeca. Între timp, conducerea unității de învățământ spune că a contactat o echipă de constructori care să verifice starea tuturor claselor.

Directoarea crede că tencuiala s-a desprins fie din cauza infiltrațiilor de apă, cauzate de topirea zăpezii, fie din cauza cutremurului de la sfârșitul lunii decembrie. În acest caz a fost sesizat și Inspectoratul Școlar Județean.

Părinții copilului sunt fericiți că acesta nu a pățit nimic grav și nu vor face plângere la poliție împotriva școlii. Elevii care învățau în clasa respectivă au fost mutați într-o altă sală până la terminarea reparațiilor.