Incident în plină stradă, în Capitală. Un tânăr a fost bătut de controlorii RATB VIDEO

Un tânăr a fost bătut de trei controlori ai Regiei Autonome de Transport Bucureşti, pentru că nu a vrut să le arate abonamentul, după ce coborâse din mijlocul de transport în comun. Băiatul a făcut plângere la poliţie împotriva controlorilor.

16 feb. 2014, 21:43
Incident în plină stradă, în Capitală. Un tânăr a fost bătut de controlorii RATB VIDEO

Incidentul s-a întâmplat în staţia Râul Colentina. Ca într-un scenariu de film, după ce a coborât din troleibuz, tânărul s-a trezit înconjurat de cei trei controlori, care i-au cerut să le arate cardul de călătorie, potrivit România TV.

M-au încolţit, cum fac ei de obicei. Asta este practica lor, încolţesc omul şi încep intimidarea, asta s-a înt\mplat. Am vrut să mă sustrag dintre ei, moment în care am fost lovit. După ce mi-au adresat şi injurii, am fost lovit în faţă de mai multe ori, de doi dintre aceştia„, a precizat tânărul bătut.

A urmat apoi o urmărire ca în filme, sub privirile unor martori speriaţi. „Şi-au dat pumni. Tânărul a fugit, iar controlorii au fugit după el„, a spus un martor la incident.

Citeşte şi: INCIDENT în Capitală: Un călător a fost agresat de doi controlori RATB

Tânărul s-a ales cu ochiul vânăt şi o mână ruptă. „Vreau ca aceşti indivizi să nu mai lucreze la RATB, pentru ce mi-au făcut. Nu este normal ca un om să fiu agresat în plină stradă. Cu atât mai mult, cu cât sunt angajaţi ai statului„, a mai spus băiatul agresat.

Între timp, cei de la RATB au demarat o anchetă, după ce controlorii au sesizat incidentul. Numai că povestea lor a sunat cu totul altfel. „La oprirea în staţie, călătorul a împins controlorul şi au căzut în staţie„, a declarat purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu.

Cei trei controlori ar putea rămâne fără locul de muncă.

Vezi şi: ŞICANE ÎN TRAFIC. Şofer RATB, bătut de un conducător auto în zona Kogălniceanu