Incidente la paradă. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Angajaţii ISU Bucureşti-Ilfov au acordat îngrijiri medicale pentru 17 persoane care asistau la parada de la Arcul de Triumf, trei fiind transportate la spital. 

RomaniaTV.net
01 dec. 2018, 10:41
Incidente la paradă. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Principalele simptome au fost reprezentate de lipotimie şi hipotermie.

„La misiunea de la Arcul de Triumf, ISUBIF a intervenit pentru acordarea primului ajutor la 17 persoane, din care trei au fost transportate la spital. Principalele simptome au fost reprezentate de lipotimie, hipotermie”, informează ISU Bucureşti Ilfov.

 

Unui militar i s-a făcut rău la manifestările de Ziua Naţională, la Buzău

Un militar din Garnizoana Buzău care făcea parte din garda de onoare a avut nevoie de îngrijiri medicale, în timpul manifestărilor dedicate Centenarului, fiind preluat de ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean Buzău.

Militarului i s-a făcut rau, cel mai probabil, din cauza gerului, scrie news.ro. El a primit îngrijiri medicale la faţa locului după care a fost urcat în ambulanţă şi dus la spital.

Peste 10.000 de persoane au participat sâmbătă pe Calea Eroilor din Buzău la manifestările prilejuite de Ziua Naţională a României.

Şi la Vâlcea, un militar a leşinat

Un militar din Garnizoana Râmnicu Vâlcea a avut nevoie de îngrijiri medicale în timpul manifestărilor, fiind preluat de ambulanţă şi transportat la spital.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Vâlcea, cel mai probabil, militarului, în vârstă de 24 de ani, i s-a făcut rău din cauza frigului, el părăsind spitalul după ce i s-au făcut analizele.

„Cadrul militar a fost preluat de ambulanţa ce se afla la ceremonie şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Vâlcea. Era stabil când l-am preluat. Cel mai probabil este vorba de o lipotimie din cauza frigului şi a oboselii’, a precizat medicul Adrian Popescu, de pe ambulanţa care l-a transportat pe tânăr la spital.

Reprezentanţii Prefecturii Vâlcea spun că tânărul militar nu era în formaţie când i s-a făcut rău.