INCIDENT ŞOCANT. O femeie a murit la scurt timp după ce a trecut prin SCANNERUL de la AEROPORT FOTO

O femeie din Rusia a murit la scurt timp după ce a trecut prin scannerul unui aeroport local. Ea a făcut infarct după ce stimulatorul cardiac din corpul său a fost avariat de undele detectorului de metale.

24 nov. 2014, 12:29

Diana Tolstova, o femeie de 30 de ani, a murit in aeroport la câteva minute dupa ce a trecut prin detectorul de metale de la aeroportul din orasul rusesc Ulan-Ude, potrivit The Telegraph.

Citeşte şi O femeie a fost moartă 45 de minute. Spune că a fost pe lumea cealaltă. Ce a văzut acolo

Sotul sau, Maxim, a spus ca ei au oferit documentele care demonstrau ca Diana poarta un stimulator cardiac, care este in general afectat de scannerele de la aeroport, insa nu au fost luati in seama de angajatii aeroportului.

Nu stiu ce s-a intamplat, dar pana la urma ea a trecut prin scanner. Cand am ajuns la poarta de plecare Diana a inceput sa se simta ametita si a cazut brusc. Am prins-o in brate si am chemat ajutor medical. In cateva minute doctorii au venit, dar nu au stiut ce sa faca. Nu i-au oferit primul ajutor si nu au chemat o ambulanta„, a povestit soţul îndurerat.

Citeşte şi Un medic a fost lovit de o criză cardiacă „în direct” pe un post de televiziune din Turcia VIDEO

Cu toate acestea, conducerea aeroportului are o alta explicatie.

Personalul din aeroport si cel de securitate primesc instructiuni stricte despre cum trebuie sa gestioneze persoanele care poarta stimulatoare cardiace si i-am avertizat sa nu ii lase niciodata sa treaca prin scannere. In circumstante normale, agentii vad documentele si lasa persoana respectiva sa treaca. In acest caz, pacientul se pare ca ori a uitat, nu a stiut sau a fost confuz in ceea ce priveste securitatea aeroportului„, a precizat purtatorul de cuvant al aeroportului.