Incident şocant. Un fotbalist de 19 ani a fost ucis de un crocodil în timp ce se antrena

Un tânăr fotbalist mozambican, în vârstă de 19 ani, a fost ucis săptămâna trecută la Tete, în vestul ţării, de un crocodil, care l-a atacat în timp ce jucătorul se antrena pe malul unui fluviu, a anunţat clubul la care activa jucătorul.

RomaniaTV.net
20 mart. 2017, 13:58
Incident şocant. Un fotbalist de 19 ani a fost ucis de un crocodil în timp ce se antrena

Victima, Estevao Alberto Gino, evolua la clubul din divizia secundă Atletico Mineiro din Tete (Mozambic) şi locuia în apropierea fluviului Zambezi. „În acea seară de joi, el făcea exerciţii fizice. După un jogging, el şi-a băgat mâinile în apă când un crocodil s-a apropiat de mal şi l-a înşfăcat„, a declarat antrenorul său, Eduardo Carvalho.

Doi vecini care îl însoţeau au asistat la scenă. „Conform acestora, crocodilul avea aproximativ 5 metri şi nu au putut face nimic„, a adăugat Carvalho.

Atacurile de crocodili sunt frecvente în jurul fluviului Zambezi, al patrulea ca lungime din Africa şi cel mai mare fluviu care se varsă în Oceanul Indian. „Oamenii nu au apă potabilă, deci obişnuiesc să meargă la râu„, a explicat antrenorul.

Un purtător de cuvânt al poliţiei locale a confirmat incidentul. Conform lui Leonel Muchina, corpul victimei nu a fost regăsit.