Incidente la STEAUA-DINAMO. Jandarmii au reţinut ultraşi de-ai „câinilor”

STEAUA - DINAMO. O parte dintre suporterii dinamovişti au fost reţinuţi de reprezentanţii Jandarmeriei, înainte de începerea derby-ului de pe Arena Naţională. De asemena, au fost incidente şi pe stadion. o parte dintre suporterii dinamovişti au fost reţinuţi de reprezentanţii Jandarmeriei. - See more at: http://www.fanatik.ro/steaua-dinamo-incidente-la-intrarea-pe-stadion-jandarmii-au-retinut-fani-ai-ciinilor-333477#sthash.qhmhvyjd.dpuf

31 oct. 2014, 19:09
Incidente la STEAUA-DINAMO. Jandarmii au reţinut ultraşi de-ai „câinilor”

STEAUA – DINAMO. Stadionul Naţional Arena a fost aproape plin la meciul care a adus faţă în faţă cele două echipe bucureştene. Dinamo a primit circa 9.000 de bilete, în timp ce steliştii, consideraţi gazde, au fost în jur de 40.000 în tribune.

Cu minute bune înainte de fluierul de start, fanii Stelei au încercat să ajungă la galeria dinamovistă, dar au fost opriţi de stewarzii de pe stadion, dublaţi de Jandarmerie.

Fotograful ProSport, Alexandru Hojda, a surprins momentele în care forţele de ordine şi suporterii stelişti s-au ciocnit în tribunele Arenei Naţionale.

Totodată, cu mai puţin de o jumătate de oră de fluierul de început al partidei, o parte dintre suporterii dinamovişti au fost reţinuţi de reprezentanţii Jandarmeriei. Un grup de fani a fost urcat în dube la intrarea în stadion, după ce forţele de ordine au dat cu gaze lacrimogene.

Vezi şi STEAUA – DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV 0-0 (Rep. 1). Dinamo ratează ocazie după ocazie!