INCONŞTIENŢĂ la volan. Doi şoferi care livrau pizza, suprinşi în timp ce făceau „liniuţe”

Imagini incredibile au fost suprinse în trafic, în Constanţa. Doi şoferi care livrau pizza au fost filmaţi în timp ce făceau "liniuţe" în oraş. Imaginile au ajuns pe Facebook.

24 iul. 2018, 06:52
INCONŞTIENŢĂ la volan. Doi şoferi care livrau pizza, suprinşi în timp ce făceau „liniuţe”

Imaginile au fost surprinse pe o arteră intens circulată din Constanța. Cei doi șoferi conduceau mașinile de livrare marfă ale unui cunoscut restaurant din oraș. Doar girofarurile le mai lipseau.... aceștia gonind cu viteză, comparativ cu celelalte autoturisme din trafic. Ajunși la semafor, potrivit imaginilor surprinse de utilizatorul rețelei de socializare, aceștia au pornit la culoarea verde a semaforului, în 'liniuță', precum participanții la cursele de raliuri, scrie replicaonline.

Comentariile nu au întârziat să apară, astfel încât cei care au văzut postarea au reclamat modul în care este gestionat traficul constănțean. "Dar pe ăștia doi... nu îi ia nimeni în primire? Măcar să îi premieze Poliția Rutieră cu câte un dosar...", a precizat unul dintre cei care au observant aceasta.

Dacă unii fac haz de necaz, alții susțin faptul că s-au mai întâmplat cazuri în rândul șoferilor restaurantului pe care cei doi îl reprezintă. "Sunt un pericol... numai așa circulă...", a declarat un constănțean. Totodată, constănțenii susțin că șoferii care livrează mâncare la domiciliu obișnuiesc să conducă cu viteză mai mare prin oraș pentru a reuși să primească un "tips" mai consistent.

Imaginile au fost surprinse pe o arteră intens circulată din Constanța. Cei doi șoferi conduceau mașinile de livrare marfă ale unui cunoscut restaurant din oraș. Doar girofarurile le mai lipseau…. aceștia gonind cu viteză, comparativ cu celelalte autoturisme din trafic. Ajunși la semafor, potrivit imaginilor surprinse de utilizatorul rețelei de socializare, aceștia au pornit la culoarea verde a semaforului, în ‘liniuță’, precum participanții la cursele de raliuri, scrie replicaonline.

Comentariile nu au întârziat să apară, astfel încât cei care au văzut postarea au reclamat modul în care este gestionat traficul constănțean. „Dar pe ăștia doi… nu îi ia nimeni în primire? Măcar să îi premieze Poliția Rutieră cu câte un dosar…”, a precizat unul dintre cei care au observant aceasta.

Dacă unii fac haz de necaz, alții susțin faptul că s-au mai întâmplat cazuri în rândul șoferilor restaurantului pe care cei doi îl reprezintă. „Sunt un pericol… numai așa circulă…”, a declarat un constănțean. Totodată, constănțenii susțin că șoferii care livrează mâncare la domiciliu obișnuiesc să conducă cu viteză mai mare prin oraș pentru a reuși să primească un „tips” mai consistent.