Experiment INCREDIBIL: A slăbit 16 kilograme mâncând trei luni doar de la McDonald’s FOTO

Dacă sunteţi convinşi că mâncatul la fast-food e de vină pentru kilogramele în plus, un profesor de biologie din statul american Iowa este gata să vă contrazică. El susţine că a slăbit 16 kilograme după ce a mâncat timp de trei luni de la McDonald's pentru că şi-a ales însă meniul cu mare atenţie. 

RomaniaTV.net
06 ian. 2014, 07:33
Experiment INCREDIBIL: A slăbit 16 kilograme mâncând trei luni doar de la McDonald’s FOTO

Profesorul de biologie a încercat să le demonstreze elevilor săi că nu contează unde mănânci, ci mai degrabă ce şi cât. Când a auzit despre experiment, managerul unui fast food McDonald’s i-a asigurat profesorului mâncare gratuită timp de 90 de zile.

„În fiecare zi, m-am oprit în drumul meu spre şcoală şi mi-am luat la pachet micul dejun şi prânzul, iar în drum spre casă, cina”, a declarat profesorul.

Însă el a avut grijă să nu depăşească 2.000 de calorii pe zi şi, mai mult, din meniul său nu au lipsit salatele şi produsele lactate. Totul, combinat cu plimbări zilnice pe jos câte 45 de minute. Rezultatul? 16 kilograme în minus şi un nivel de colesterol mult mai scăzut.

Iar pentru elevii profesorului, revoluţionara dietă a fost o adevărată lecţie de viaţă.

„Acest lucru demonstrează că nu ne îngrăşăm din cauza produselor fast food, ci contează cât şi cum consumăm”, a mai spus acesta, potrivit DailyMail.

Profesorul crede că experimentul lui este unul benefic într-o ţară în care mare parte a populaţiei este supraponderală. 

CITEŞTE ŞI: Secretul cartofilor prăjiţi de la McDonald’s a fost dezvăluit