INCREDIBIL, dar adevărat. O femeie a fost dată în judecată pentru că s-a îngrăşat după cură

Tara Costa, fostă concurentă la reality show-ul de slăbit "Biggest Loser" şi câştigătoare a locului II, a fost dată în judecată de compania a cărei imagine devenise după terminarea concursului. Reprezentanţii companiei îi cer daune pentru că s-a îngrăşat aproape 20 de kilograme.

16 iul. 2013, 09:08
INCREDIBIL, dar adevărat. O femeie a fost dată în judecată pentru că s-a îngrăşat după cură

Tara a câştigat locul al doilea la competiţia „Biggest Loser”, un reality show în care concurenţii trebuie să slăbească pentru a câştiga premiul cel mare. Imediat după, femeia a primit o ofertă prin care a devenit imaginea companiei FC Online Marketing, care promovează şcolile de arte marţiale.

VEZI ŞI Era îngrozită că va rămâne înţepenită în scaunul avionul şi a slăbit peste 100 kg FOTO

Din cauza faptului că Tara s-a îngrăşat circa 20 de kilograme în ultimele luni, FC Online Marketing a dat-o în judecată deoarece nu îşi mai poate onora contractul, scrie nydailynews.com.

„Am angajat-o pe Tara Costa în 2011 pe postul de purtător de cuvânt. Ea avea atunci o greutate potrivită. Noi i-am pus o clauză de greutate. Ea trebuia să viziteze 15 locaţii, dar nu am putut să o trimitem niciunde deoarece a luat foarte mult în greutate”, a declarat Michael Parrella, reprezentant al FC Online Marketing.

 VEZI ŞI S-a lansat parfumul pentru slăbit. Vezi cât costă şi ce conţine