INCREDIBIL. Un şofer a refuzat să îşi însoţească nepotul la spital pentru că îşi păzea maşina răsturnată VIDEO

Reacţie incredibilă a unui şofer în urma unui accident. După ce a intrat cu maşina într-un cap de pod, un bărbat din Republica Moldova nu i-a lăsat pe medici să-i ducă fata şi nepotul răniţi la spital. Trebuia să îi însoţească, dar a întârziat plecarea pentru că avea o grijă: să-şi ia din maşină obiectele de valoare, de frica hoţilor. Într-un final, poliţiştii şi medicii l-au convins să meargă cu victimele la urgenţă.

15 aug. 2014, 05:51
INCREDIBIL. Un şofer a refuzat să îşi însoţească nepotul la spital pentru că îşi păzea maşina răsturnată VIDEO

După ce a condus mai bine de opt ore, pe drumul dintre Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, şoferul a adormit la volan, informează România TV. Maşina a intrat într-un cap de pod şi apoi s-a răsturnat.

Citeşte şi Accident rutier GRAV pe Bulevardul Mamaia

„A venit si s-a invartit. Era si un copil in masina. Da, copilul, mama si bunicul”, a spus un martor la accident.

Şoferul, în vârstă de 66 de ani, se afla în maşină împreună cu fiica şi nepotul său de numai doi ani. În urma impactului cu toţii au fost răniţi, însă grija bărbatului erau obiectele de valoare din maşină. Minute bune, nu a fost chip ca medicii să îl convingă să însoţească victimele la spital.

Citeşte şi ACCIDENT RUTIER cu trei maşini de lux, în Piteşti

În tot acest timp, copilul plângea încontinuu în braţele medicilor. După ce au purtat muncă de lămurire, medicii l-au convins să urce în ambulanţă. Chiar şi atunci, bărbatul şi-a amintit că a mai uitat ceva în maşina răsturnată.

Răniţi au ajuns într-un final la spital şi sunt în afara oricărui pericol. Poliţiştii au deschis o anchetă.