Incredibil, a luat amendă pentru că purta GOOGLE GLASS la volan

GOOGLE GLASS este un gadget hands free, însă unul dintre norocoşii care au ocazia să testeze dispozitivul Google a fost amendat, recent, în California pentru că purta ochelarii la volan.

RomaniaTV.net
01 nov. 2013, 12:47
Incredibil, a luat amendă pentru că purta GOOGLE GLASS la volan

Cecilia Abadie, care face parte din programul Google Explorer de testare a ochelarilor GOOGLE GLASS, a fost amendată de un poliţist din California, deoarece îi purta în timp ce se afla la volan. 

“Aveam ochelarii la ochi, dar ecranul era închis, deci nu îi foloseam”, a declarat Abadie. “Nu meritam să fiu amendată” a adăugat aceasta. Poliţistul a întrebat-o în mai multe rânduri de ce ar purta aşa ceva în timp ce se află la volan. Ea l-a întrebat la rândul ei dacă este ilegal, iar răspunsul ofiţerului a fost: “evident că este ilegal, este un obiect care obstrucţionează vederea”, scrie capital.ro.

Un purtător de cuvânt al Google a declarat că un şofer sau un ciclist poate utiliza GOOGLE GLASS, dar “depinde de locul în care se află şi de felul în care foloseşte dispozitivul”. Compania îi îndeamnă pe cei care testează GOOGLE GLASS să respecte legile locale.