Incredibil cât a slăbit Wilmark după ce a fost scos din juriul de la „Dansez pentru tine”

Orice şut în fund este un pas înainte. O dovedeşte şi Wilmark, căruia îi merge din ce în ce mai bine după ce a fost dat afară de PRO TV din juriul emisiunii-concurs "Dansez pentru tine". Coregraful se ocupă acum de propria sală de dansuri şi poartă discuţii pentru revenirea în televiziune, cu două posturi importante.

24 feb. 2014, 10:10

Anul trecut, PRO TV-ul a renunţat la serviciile columbianului, pe care l-au înlocuit, fără explicaţii, în juriul emisiunii „Dansez pentru tine” cu soţia lui Mihai Petre, Elwira Duda, scrie click.ro. De atunci, Wilmark (36 de ani) s-a ocupat de propria afacere, „Wilmark Dance Academy„, unde are o mulţime de cursanţi şi pregăteşte show-uri pentru vara lui 2014 cu Tropicaso, echipa lui de dansatori.

Citeşte şi Cum arată soţia secretă a lui Wilmark

Acesta duce negocieri cu Antena 1, dar şi cu Kanal D, pentru noul show cu copii, care va debuta în toamnă.

Citeşte şi Wilmark atacă PRO TV-ul. Vezi ce spune despre eliminarea lui din juriul „Dansez pentru tine”

„E adevărat că sunt câteva negocieri pentru următoarea perioadă. Cât despre dieta mea, nu mai mănânc alimente care îmi fac rău. Nu mai combin alimentele, încerc să mănânc echilibrat, iar după 18.00 nu mai consum nimic. Am slăbit deja 5 kilograme şi nu vreau să mă opresc aici, pentru că vreau să mai dau jos, iar la sală merg de câteva luni şi se vede acest lucru”, a povestit Wilmark.