INCREDIBIL! Ce făcea Valentina Pelinel în timpul percheziţiilor de la casa lui Cristi Borcea FOTO

Valentina Pelinel a postat pe Facebook o imagine de la un salon, aparținând unui artist care a machiat-o pe blondă la nunta ei cu Cristi Borcea. În acest timp, casa celor doi era perecheziţionată de DIICOT.

02 nov. 2018, 15:38
INCREDIBIL! Ce făcea Valentina Pelinel în timpul percheziţiilor de la casa lui Cristi Borcea FOTO

Procurorii DIICOT au desfășoarat vineri mai multe percheziţii domiciliare într-un dosar pentru fapte de evaziune fiscală şi spălare de bani. Percheziţiile au loc în Bucureşti, Ilfov, Brăila şi Constanţa iar anchetatorii susțin că operațiunile au fost derulate de un grup infracțional organizat. Locuința lui Cristi Borcea a fost scotocită de anchetatori, iar seara fostul boss al lui Dinamo a fost dus la audieri cu mascaţii!

Gigi Becali, reacţie şocantă după percheziţiile făcute la casa lui Cristi Borcea. Despre ce e vorba

Cristi Borcea, dus cu MASCAŢII la AUDIERI. El şi foşti şefi de la Rompetrol, suspectaţi de evaziune fiscală şi spălare de bani

Grupul infracţional organizat ar fi fost constituit de mai multe persoane, printre care şi Cristian Borcea, dar şi foşti şefi ai Rompetrol Group. Aceştia, prin intermediul societăţilor comerciale ce le deţineau, ar fi încheiat în scop evazionist contracte fictive pe primul circuit de tranzacţionare, disimulând astfel transferul sumelor de bani, care ulterior erau rulate succesiv în cascadă prin alte circuite financiare fictive.