INCREDIBIL: Cum a slăbit un tânăr 11 kilograme în 24 de ore FOTO

Un tănăr de 28 de ani din Marea Britanie a slăbit 11 kilograme în 24 de ore, după ce a încercat să-şi reducă cât mai mult posibil conţinutul de apă din corp. Periculosul experiment includea şedinţe de saună, băi în apă  sărată şi un antrenament epuizant la sală. El s-a dezhidratat într-atât de mult încât acesta de-abia a putut mânca, apoi a revenit apoi rapid la greutatea iniţială.

RomaniaTV.net
15 nov. 2013, 11:29

Ross Edgley, de 28 de ani, a reuşit să slăbească în 24 de ore 11 kg prin reducerea conţinutului de apă din organismul său, potrivit DailyMail.

Slăbire SPECTACULOASĂ: Cum a ajuns o femeie de 124 kg la 80 kg în 18 luni GALERIE FOTO

El a reuşit această performanţă sub stricta supraveghere a unui doctor. Bărbatul a făcut şedinţe de saună, băi în apă sărată şi a fost la sală, unde a purtat sub tricou saci de plastic pentru a transpira cât mai mult. În plus, toată ziua a băut lichide diuretice.

Dieta disociata – slabesti mancand pe saturate

El a pierdut aproape 6 centimetri la piept şi 10 centimetri la talie. Tânărul a încercat să şi mănânce în acest timp, însă nu a putut consuma prea mult pentru că era foarte deshidratat.

După terminarea experimentului, în numai două ore el a revenit la greutatea iniţială. Doctorii spun însă că metoda e foarte periculoasă.

Citeşte şi La asta nu se aştepta: Ce a câştigat un OBEZ după ce SLĂBIT 30 de kilograme în CINCI LUNI FOTO