INCREDIBIL. Într-un cimitir a răsărit un cartier de case

Într-un cimitir din Constanţa, în locul mormintelor a răsărit un adevărat cartier de case. Printre acestea îşi are locul de veci si regretatul actor Jean Constantin.

25 apr. 2014, 07:10
INCREDIBIL. Într-un cimitir a răsărit un cartier de case

Moda cavourilor formate din adevărate palate cu turnuleţe lansată de romii din Timişoara pare că este depăşită, informează România TV. Acum Cimitirul Central din Constanţa este în centrul atenţiei. Şi asta pentru că majoritatea celor care şi-au îngropat aici rudele au ajuns să construiască un mini-cartier, cu adevărate case, în detrimentul clasicelor cruci din lemn sau beton pe care le găsim în mod normal prin cimitire.

Citeşte şi SCOALA ALTFEL în CIMITIR. Cum s-au culturalizat trei elevii din Brăila printre morminte: Ce CRUCE „fashion”

Prima astfel de construcţie care atrage atenţia este din marmură neagră, cu geam termopan pentru „aerisire” dar şi cu perdele. Un „vecin” al acestuia are în interiorul cavoului chiar şi o masă cu scaune.

Tot aici îşi doarme somnul de veci şi regretatul actor Jean Constantin. Mormântul artistului nu este acoperit de o casă, ci de un bust din bronz al acestuia.

Citeşte şi Mireasa minoră, fotografii şocante în cimitir

Şi rudele milionarului Nae Nicolae, care a murit ucis de tren, au vrut să iasă din tipare. Locul de veci al afaceristului arată mai bine decât o alee dintr-un parc din centrul Bucureştiului. Rudele i-au făcut cărare din pietricele-mozaic albe, i-au pus gazon, copăcei şi multe flori. Mai mult, chiar lângă mormânt a fost montat un stâlp de iluminat pentru câteva instalaţii cu beculeţe.