Incredibil. O actriţă a primit interdicţie să mai joace în filme un an, pentru că este prea sexy FOTO

Ministerul Culturii şi Artelor Plastice din Cambodgia i-a interzis actriţei Denny Kwan să mai joace în filme un an de zile. Motivul ar fi că fata este prea sexy.

27 apr. 2017, 19:44

Ministerul a chemat-o pe Kwan la sediul instituţiei, convocând-o să participe la o sesiune de reconversie profesională, după ce actriţa cambodgiană, în vârstă de 24 de ani, a încălcat regulile instituţiei.

Codul de conduită al ministerului Culturii şi Artelor Plastice din Cambodgia a fost conceput pentru a promova şi conservare cultura şi identitatea naţiunii cambodgiene. El are ca scop prevenirea efectelor negative ale manifestărilor şi actelor care pot afecta tradiţiile din această ţară„, spun oficialii de la Phnom Pen.

În schimb, Denny Kwan se apără: „În Cambodgia sunt mulţi artişti sexy. Unii sunt mai sexy decât mine, în diferite ipostaze, la filmări sau în roluri erotice. Este dreptul meu să mă îmbrac cum îmi place, dar cultura noastră interzice acest lucru„. Pentru îndrăzneala de a posta pe Facebook fotografii în opostaze sexy, Denny Kwan are interzis să mai apară în filme în următoareele 12 luni.