INCREDIBIL! O femeie din Suceava a găsit un străin beat dormind în casa tatălui ei. Ce a descoperit POLIŢIA

O femeie din Grămești, Suceava, a sesizat prin 112, pe 11 septembrie, faptul că în casa tatălui ei, decedat, se află o persoană străină.

13 sept. 2018, 06:12
INCREDIBIL! O femeie din Suceava a găsit un străin beat dormind în casa tatălui ei. Ce a descoperit POLIŢIA

Polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți care s-au deplasat la fața locului au găsit ușa de la intrare spartă și o persoană străină în casă. Femeia se deplasase la locuința în care trăise tatăl său pentru a deschide geamurile și a aerisi, ocazie cu care, în dormitor, pe pat a găsit un bărbat ce părea în stare de ebrietate.

Poliţişti ameninţaţi de un bărbat beat, pe o stradă din Iaşi. „Dacă nu îmi dai documentul, îţi dau somn”. Cum s-a terminat totul VIDEO

În urma cercetărilor efectuate la fața locului a rezultat că în seara de 10 septembrie, un bărbat care locuiește fără forme legale în Zamostea a consumat băuturi alcoolice cu alte persoane la un bar din satul Botoșănița Mică, comuna Grămești, iar în drum spre casă, din cauza stării de ebrietate în care se afla, a pătruns în curtea casei nelocuite, a forțat sistemul de închidere al ușii de la intrare și s-a culcat pe patul din dormitor.

A pierdut toţi banii la păcănele şi apoi a jefuit vânzătoarea. Tânărul de 24 de ani a fost găsit şi arestat

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu.