INCREDIBIL: O femeie a ucis un călător ARUNCÂNDU-L în faţa trenului, la metroul din New York

Caz şocant la New York. Un bărbat a murit după ce o femeie l-a împins în faţa trenului, de pe peronul unei staţii a metroului newyorkez. 

RomaniaTV.net
28 dec. 2012, 08:09
INCREDIBIL: O femeie a ucis un călător ARUNCÂNDU-L în faţa trenului, la metroul din New York

Tragedia s-a petrecut într-o staţie de metrou din cartierul Queens.

Martorii spun că o femeie se plimba agitată pe peron şi vorbea singură. „Ea s-a aşezat la un moment dat pe o bancă, dar s-a ridicat brusc chiar înainte ca trenul să intre în staţie şi a împins un bărbat pe şine. Acesta a murit”, a povestit un martor ocular la tragedia ce s-a petrecut în jurul orei 8.30 dimineaţa.

Femeia a fugit de la faţa locului, iar poliţia încearcă acum să o găsească. Oamenii legii au cerut ajutorul populaţiei pentru identificarea sa.

După incident, circulaţia metrourilor în Queens a fost dată peste cap.

„Ni s-a spus că aceasta va fi ultima staţie a trenului deoarece a căzut ceva pe şine. Asta e tot ce ne-au spus. Toată lumea a întrebat ce s-a întâmplat, dar conductorul a spus că nu ştie”, a spus unul dintre călători.

Anchetatorii nu cunosc deocamdată motivaţia acestui gest extrem. Femeia este de negăsit deocamdată, şi, potrivit postului de televiziune ABC, poliţia din New York a făcut apel la populaţie să o ajute pentru a o identifica pe ucigaşă.

Până acum, NYPD are mărturiile a cinci persoane. Potrivit acestora, femeia care pare a fi de origine hispanică şi cu o constituţie robustă, l-a împins brusc pe bărbat între prima garnitură a metroului şi cea de-a doua, în timp ce trenul intra în staţie.

Este cel de-al doilea accident de acest fel în luna decembrie, la metroul din New York. În data de 3 decembrie, Ki-Suck Han a fost împins în faţa unui metrou care intra în staţie, în zona Times Square.