Indicatoare de tot râsul în Mehedinţi. Unul indică o distanţă, celălalt o altă distanţă VIDEO

Publicat: Miercuri, 05 Septembrie 2012 16:18 // Actualizat: Miercuri, 05 Septembrie 2012 16:18 // Sursa: RTV.net

Situaţie inedită pentru şoferi, pe centura ocolitoare a oraşului Drobeta-Turnu-Severin. Două indicatoare rutiere, amplasate la doar câţiva metri unul de celălalt, arată distanţe diferite către oraşul Filiaşi. Greşeala stârneşte râsul celor care cunosc drumul, dar îi enervează pe cei care nu cunosc zona.

Foto: RomaniaTV

Toţi şoferii ce trec prin zonă sunt bulversaţi de indicatoarele cu pricina, unul indică o anumită distanţă până la Filiaşi, celălalt o cu totul altă distanţă, mai mare cu câteva zeci de kilometri, informează România TV.

„Până la Filiaşi sunt 63 de kilometri", a spus un şofer, după care s-a răzgândit brusc după ce a privit pe panoul care indica 85 de kilometri. Pentru a vedea câţi kilometri mai au de parcurs şoferii spun că se iau după următorul indicator.

Indicatoarele cu bucluc sunt amplasate într-un sens giratoriu, chiar la intrarea pe Şoseaua de Centură a Severinului. Primul indicator către Filiaşi arată o distanţă de 63 de km. La nici 10 metri mai încolo, pe un alt indicator, distanţa către Filiaşi creşte şi ajunge la 85 de kilometri.

"Am văzut multe anomalii. Petru România sunt foarte normale" a spus un şofer râzând.

Celor care nu cunosc zona indicatoarele le-ar putea creea probleme. "Persoana care merge spre Filiasi s-ar putea rătăci, e derutant. Poate rămâne fără benzină", a spus un alt şofer.

„Locul în care este amplasat indicatorul de orientare nu este unde ar fi trebuit amplasat. Serviciul rutier Mehedinţi va informa administratorul drumului pentru a dispune ridicarea indicatorului greşit", a declarat Titi Zorzoliu, reprezentant al Poliţiei Rutiere Mehedinţi.

Indicatoarele au fost amplasate acolo în urmă cu doi ani, când a fost dată în folosinţă şoseaua de centură a oraşului.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 sep 06:22
Răspunde | Votează email 0 email
kxzvehYWPvmb
Nu cred ca poate fi vorbade o rrimpeare in adevaratul sens al cuvantului. Aducerea armamentului din dotare la acea perioada in misiune era un lucru mult mai normal si mai des intalnit decat astazi. Intr-adevar se observa formarea unui cordon de blocare a circulatiei dar toti soldatii sunt cu arma la umar deci nu au primit comanda si nu se vede intentia de a se trage.Cat despre personajul pe de trasura nu cred ca poate fi vorba de Codreanu. Acesta pare destul de in varsta si personal nu am informatii care sa ateste ca C. Z. Codreanu sa fi participat la prosteste ale veteranilor in acea perioada.
1
EUR
4.6483
RON
21 Aug
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H