Înduioşătoarea poveste a BEBELUŞULUI care MOARE de CINCI ORI pe zi: Este o mică luptătoare FOTO

Un bebeluş din Marea Britanie suferă de o boală extrem de rară şi doctorii nu i-au dat mai mult de o lună de viaţă. Cu toate acestea, micuţa a împlinit un an, iar părinţii o urmăresc 24 de ore din 24 deoarece uită să respire, motiv pentru care trebuie să fie resuscitată tot timpul.

17 oct. 2013, 07:43

Jess Kerr este o fetiţă de doar un an din Marea Britanie care suferă de o boală rară ce îi pune non-stop viaţa în pericol. Astfel, ea s-a născut cu Sindromul Patau sau trisomia 13, o boală cromozomială provocată de prezența unui cromozom suplimentar la perechea 13, caracterizată clinic printr-un sindrom plurimalformativ cu anomalii neurologice, ceea ce înseamnă că uită să respire, motiv pentru care este resuscitată şi de cinci ori pe zi, potrivit The Sun. 

Citeşte şi Un bebeluş de cinci săptămâni a devenit cel mai tânăr donator de organe. Află-i povestea TRISTĂ

Cu toate că speranţa de viaţa dată de medici era de doar o lună şi peste 72% din bolnavi nu ajung la vârsta de un an, micuţa a reuşit să supravieţuiască, după ce părinţii au grijă de ea 24 de ore din 24.

Am fost distrusă când doctorii mi-au spus de boala lui Jess. A fost devastator. Acum este o grijă permanentă. Nu o pot lăsa singură nici cinci minute. Dar este o mică luptătoare. Cuvintele nu pot explica cât de mândră sunt. Este extraordinar că a ajuns până aici, luăm fiecare zi în parte. Ziua ei şi faptul că a împlinit un an este ceva foarte special„, a declarat mama copilei, o femeie de 38 de ani din Leicester.

Citeşte şi Infricoşător: Un BEBELUŞ şi-a muşcat fratele şi tatăl, infectându-i cu o boală MORTALĂ