Inedit: Caroli oferă 10.000 dolari brut lunar omului care are cea mai bună idee de promovare a unor produse din portofoliu

Caroli Foods Group, unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din ţara noastră, are în această perioadă o ofertă de muncă inedită: angajează în departamentul de Marketing al firmei, pe salarii de 10.000 de dolari brut lunar, omul care dovedeşte că are cea mai inspirată idee de promovare a gamei de produse Maestro. Oferta de muncă implică un contract de colaborare, încheiat pe o perioadă de trei luni, în care candidatul selectat va implementa ideea sa de promovare a gamei de produse Maestro. Va câştiga 10.000 dolari brut lunar şi va lucra două ore pe zi.

RomaniaTV.net
17 dec. 2018, 07:29
Inedit: Caroli oferă 10.000 dolari brut lunar omului care are cea mai bună idee de promovare a unor produse din portofoliu

Caroli Foods Group, unul dintre cei mai mari producători autohtoni de mezeluri, pune la bătaie o ofertă de muncă atipică. Recrutează în departamentul de Marketing al firmei omul care dovedeşte că are cea mai convingătoare şi creativă idee de promovare a gamei de produse Maestro.

Pentru a fi eligibli, candidaţii îşi vor exprima ideea de promovare a produselor antemenţionate printr-un film cu durata de cel mult două minute, sau printr-un document care va conţine cel mult cinci pagini/slideuri.
Data-limită de participare la acest concurs de angajare inedit este 3 ianuarie 2019.
Detalii găsiţi la acest link.

Câştigătorul va lucra două ore pe zi, în baza unui contract de colaborare, în cadrul departamentului de Marketing al firmei, vreme de trei luni, în perioada 1 martie – 31 mai. Munca sa presupune punerea în practică a ideii sale de promovare a gamei de produse Maestro.