Informaţii de ultima oră despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu după accidentul suferit anul trecut

Ion Iliescu are în continuare probleme de sănătate după accidentul suferit anul trecut. În ciuda problemelor de sănătate, fostul preşedinte a organizat, recent, o petrece în familie pentru a aniversa un eveniment important din viaţa lui, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
10 ian. 2018, 13:46
Informaţii de ultima oră despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu după accidentul suferit anul trecut

Ion Iliescu are probleme cu picioarele după ce anul trecut a suferit un accident şi s-a ales cu o entorsă. Aşa că îşi face zilnic exerciţiile pe bicicleta medicinală.

Ion Iliescu a dispărut din viața publică de ceve vreme, lipsind de la evenimente importante, cum ar fi Ziua Națională sau ceremoniile dedicate morții Regelui Mihai. Apropiații lui Ion Iliescu susțin că stare sa de sănătate este una bună, cu toate că acesta nu a mai părăsit vila sa din cartierul Primăverii.

„Domnul Președinte se simte bine, însă a suferit un accident și s-a ales cu o entorsă. La varsta dumnealui, astfel de probleme pot deveni serioase, chiar dacă pentru ceilalți nu par mare lucru. In acest moment, are piciorul foarte umflat si ii este imposibil sa se incalte. I s-a recomandat sa ramana in casa pana cand se vindeca, tocmai din aceasta cauza a lipsit de la mai multe evenimente. De altfel, domnul Iliescu va lipsi si de la funerariile regelui Mihai, care vor avea loc la sfarsitul acestei saptamani”, a spus o sursa din anturajul lui Ion Iliescu, potrivit stirilekanald.ro.