Informaţii HALUCINANTE despre avionul Malaysian Airlines: Este posibil să EXISTE SUPRAVIEŢUITORI

Astăzi se împlineşte o lună de la dispariţia avionului malaezian cu 239 de oameni la bord, un dezastru aerian fără precedent. Autorităţile malaeziene nu exclud posibilitatea existenţei unor supravieţuitori.

RomaniaTV.net
08 apr. 2014, 12:39
Informaţii HALUCINANTE despre avionul Malaysian Airlines: Este posibil să EXISTE SUPRAVIEŢUITORI

Misterul dispariţiei aeronavei continuă să uimească specialiştii din aviaţie, dar şi o lume întreagă. La o lună de la tragedie, epava nu a fost găsită, şi multe întrebări îşi aşteaptă răspunsurile.

În schimb, oficialităţile malaeziene au bulversat presa, cu nişte declaraţii halcinante. Ei nu exclud posibilitatea existenţei unor supravieţuitori, potrivit România TV.

Oricât de slabe sunt şansele, speranţele, vom continua să căutăm supravieţuitori„, a afirmat ministrul malaezian al Transporturilor, Hishammuddin Hussein.

Citeşte şi Un ROMÂN a imortalizat AVIONUL companiei Malaysian Airlines înainte de dispariţie GALERIE FOTO

Nu a fost singura dată când ministrul malaezian al Transporturilor a pomenit de supravieţuitori sau de miracole, în faţa familiilor disperate, dar şi a presei de pretutindeni. „Miracolele se întâmplă. Oricât de mică, aceasta este speranţa pe care familiile vor să o transmit”, a mai spus el.

Jurnaliştii şi experţii se întreabă dacă nu cumva în spatele acestor speranţe şi posibile miracole se află un secret bine păzit de oficialii malaezieni.

Ultima descoperire însă le dă speranţe autorităţilor. Au fost interceptate mai multe semnale despre care se crede că vin de la cutiile negre ale avionului. Acum, este o cursă contra cronometru pentru a le descoperi.

Avionul companiei malaeziene a dispărut pe 8 martie în timp ce efectua un zbor pe ruta Kuala Lumpur – Beijing. Pe 24 martie, autorităţile malaeziene au anunţat doar că aparatul s-a prăbuşit în Oceanul Indian, dar resturile aeronavei nu au fost găsite nici până azi.