Informaţii noi în cazul CUŢITARULUI din CRAIOVA, bărbatul care a început să înjunghie oamenii pe stradă VIDEO

Florin Ghiţulescu, în vârstă de 30 de ani, din Craiova, şi-a înjunghiat tatăl cu un cuţit. Agresorul a fugit de la faţa locului, iar la o jumătate de oră a rănit un alt tânăr. Atacatorul a fugit, în doar două zile, din două spitale diferite şi este cunoscut drept un pacient foarte agresiv.

RomaniaTV.net
27 aug. 2014, 14:47
Informaţii noi în cazul CUŢITARULUI din CRAIOVA, bărbatul care a început să înjunghie oamenii pe stradă VIDEO

Informaţii incredibile despre individul care a atacat mai mulţi oameni cu cuţitul, pe stradă, la Craiova. Bărbatul, fost arbitru de fotbal, a fugit de două ori din spital în doar două zile si era cunoscut drept un pacient foarte agresiv. Una dintre victimele sale se zbate în acest moment între viaţă şi moarte, potrivit România TV.

CITEŞTE ŞI Acuzat de PEDOFILIE, împuşcat mortal de poliţişti. Recompensă de 1 milion de dolari pe capul agresorului

Pacientul periculos a scăpat din mâinile medicilor de două ori, din două spitale diferite. De fiecare dată poliţiştii l-au predat doctorilor pentru că era foarte violent şi făcea scandal. Bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice.

I se administrase tratament, a fost menţinut un ceas la izolare. A părut că e în regulă să stea pe afară, după care a sărit gardul şi a fugit. Spitalul de psihiatrie nu este puşcărie. Pacienţii pot să plece din spital când vor ei„, a declarat Ion Udriştoiu directorul Clinicii de Psihiatrie din Craiova.

Odată în libertate, tânărul s-a dezlănţuit. A mers acasă, şi-a bătut crunt tatăl, apoi a fugit pe stradă înarmat cu un cuţit. Aici a nimenit un alt tânăr, pe care l-a înjunghiat şi l-a abandonat într-o baltă de sânge. Viaţa victimei atîrnă acum de un fir de aţă.

Victima este într-o stare destul de gravă, critică am putea spune, cu un scor Glasgow 4. Are un hematom la nivelul regiunii temporale de aproximativ un centimetru, cu fractură. Plus, toată faţa ese contuzionată, cu nenumărate plăgi„, a declarat Bogdan Fănuţă managerul Spitalului de Urgenţă Craiova.

Citeşte şi Clipe de TEROARE în Craiova. Un bărbat şi-a înjunghiat tatăl şi a atacat şi alte persoane de pe stradă

Agresorul a făcut însă şi alte victime. Şi-a continuat goana nebună până într-un parc unde a atacat un grup de tineri. Între timp însă, poliţiştii plecaseră pe urmele atacatorului.

Poliţiştii l-au depistat şi pentru că cel în cauză nu s-a supus somaţiilor şi nu s-a conformat cerinţelor, poliţitii au deschis focul, iniţial în plan vertical, după care în direcţia agresorului, în direcţia picioarelor„, a declarat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt IPJ Dolj

Bărbatul este în acest moment în spital. După ce îşi va reveni, el va fi internat din nou într-o clinică de psihiatrie. În ciuda problemelor sale grave, el a fost o perioadă arbitru de fotbal.