INFRACTOR la 73 de ani. Un bătrân a furat din CUTIA MILEI. VIDEO

Un bătrân de 73 de ani a spart biserica dintr-o localitate din Arges şi a furat două mii de lei din cutia milei. Hoţul nu a ştiut de existenţa camerelor de supraveghere şi nu a reuşit să fugă prea departe cu prada. Acesta a fost certat cu legea toată viaţa şi 20 de ani şi i-a petrecut în puşcărie.

03 oct. 2015, 06:28
INFRACTOR la 73 de ani. Un bătrân a furat din CUTIA MILEI. VIDEO

Pe imagini se vede cum bărbatul, foarte vioi în ciuda vârstei, intră în Mănăstirea Cotmeana, se asigură că nu este nimeni şi pregătit deja cu o şurubelniţă deschide cutia milei. Apoi, grăbit ia banii, majoritatea în bancnote de un leu şi îi îndeasă în geantă.

Citeşte şi: INFRACTORI MINORI, surprinşi de camerele de supraveghere când fură dintr-un magazin VIDEO

Nici prin cap nu i-a dat hoţului septuagenar că totul este înregistrat de camerele video amplasate în interiorul mănăstirii şi împrejurimi.

„Pentru că a mai fost de două ori furată mănăstirea, a treia oară am pus camerele acestea de luat vederi”, a precizat stareţul mănăstirii.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au fost o probă foarte bună pentru poliţişti, care s-au mobilizat şi l-au prins pe hoţ în mai puţin de două ore.

„Eu nu l-aş băga în puşcărie pentru că acolo învaţă multe alte prostii. Eu i-aş tăia degetele”, a adaăugat stareţul Ioasaf.

Cei două mii de lei furaţi din cutia milei au fost recuperati. Hoţul a fost arestat preventiv. De-a lungul vieţii el a fost închis de mai multe ori pentru diferite infracţiuni.