Infractorii au găsit o nouă metodă de a fura: Capcane puse noaptea în drumul şoferilor

Pe un drum din judeţul Ialomiţa a fost legat, dintr-o parte în cealalta a şoselei, un furtun, care să îi determine pe şoferi să coboare din maşini şi să le lase nesupravegheate. Astfel, hoţii ar putea lua diverse bunuri din autoturismele oprite.

RomaniaTV.net
26 nov. 2017, 13:31
Infractorii au găsit o nouă metodă de a fura: Capcane puse noaptea în drumul şoferilor

O femeie a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care trage un semnal de alarmă şi publică imagini cu astfel de capcane.

„În județul Ialomița,la câțiva km de Slobozia, pe drumul Fetești-Tăndărei, la ieșirea din localitea Progresu spre localitatea Vlădeni, sunt CAPCANE pe drum. Unii oameni se joacă cu viața altora. Un furtun fusese legat dintr-o parte în cealalta a șoselei. Noi am fost norocoși că l-am văzut și ne-am întors să anunțăm un echipaj de poliție pe lângă care tocmai trecusem, însă după ce-am întors mașina, a apărut din cealaltă direcție un autoturism, care l-a luat din plin.
Din fericire, a scăpat cu câteva mici avarii.

Cum curiozitatea era mare să vedem locul cu pricina, am hotărât să ne întoarcem pe același traseu.
Așa cum ne așteptam, dovezile faptei erau neșterse. Probabil, la noapte, nesăbuiții vor repeta schema și vom auzi de noi victime.
Îmi doresc ca cineva să ia MĂSURI si astfel de cazuri să fie stopate.
OARE CHIAR TREBUIE SĂ SUFERE CINEVA PENTRU CA MĂSURILE ULTERIOARE SĂ FACĂ DRUMURILE MAI SIGURE??
Se pare că astfel de situații s-au mai întâlnit și în alte zone ale țării.
În urma postării, un prieten mi-a spus că a pățit același lucru, acum câteva luni, în localitatea Glodeanu-Sărat din județul Buzău.
ATENTIE!!
Dacă coborâți din mașină, poate să fie un mod operare al INFRACTORILOR, asemănător cu „METODA MARADONA”, așa că nu lăsați mașina nesupravegheată(descuiată)!!!!”, a scris tânăra.