Îngeri şi Natură. Atelier de pictură în aer liber în cadrul evenimentului „La pas pe Calea Victoriei”

Daniel Relenschi, primul pictor 3D din România, își mută pentru trei zile atelierul pe Calea Victoriei. De Paști Cerurile se deschid și Îngerii vin mai aproape de noi, Daniel ni-i va arăta prin picturile sale.

15 apr. 2017, 08:24
Îngeri şi Natură. Atelier de pictură în aer liber în cadrul evenimentului „La pas pe Calea Victoriei”

Atelierul de pictură se va desfășura în fața Muzeului Colecțiilor de Artă București, între 15 și 17 Aprilie în zilele de Sâmbătă, Duminică și Luni de la ora 11:00 până la ora 18:00 în cadrul ”La pas pe Calea Victoriei”, eveniment organizat de Primăria București prin Creart.

Citeşte şi Pictură 3D, în trei planuri. Daniel Relenschi: Picturile mele sunt ca şi nişte copii

Despre Daniel Relenschi:

Nascut și crescut într-o familie de artiști, Daniel este primul pictor 3D din România. Urmărind pașii mamei, el a descoperit pasiunea pentru pictură, de când avea doar 3 ani. Încă de când studia în liceu, a început câteva colaborări cu saloane de modă din Botoșani, dar acesta a fost doar inceputul unui lung șir de colaborări cu unele din cele mai renumite nume din designul vestimentar românesc și internațional.

Citeşte şi Daniel Relenschi, premiat pentru tablourile sale fascinante. Povestea lui este cutremurătoare

În afara activității de designer, picturile sale sunt apreciate și la nivel internațional. A expus și a preluat comenzi din țări ca Statele Unite, Belgia, Franța. În Germania a lucrat pentru Neuburg an der Kammel Schloss, un castel în care pot fi văzute două lucrări de dimensiuni impresionante.

După ce a realizat o pictură 3D pe asfalt în București, după o tehnică proprie, a devenit primul pictor 3D din România.

Citeşte şi Iluzii optice ULUITOARE. Vezi primele picturi 3D, realizate de un român GALERIE FOTO

La pas pe Calea Victoriei

Invit cu drag toți bucureștenii la o plimbare la pas pe Calea Victoriei, unde Municipalitatea a organizat o serie de manifestări culturale speciale, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Toți vizitatorii sunt așteptați să participe la spectacole și concerte cu intrare gratuită, statui vivante, animatori pe picioroange, mimi, personaje pentru copii, păpuși uriașe, portretiști și caricaturiști. Așa cum am promis, una dintre cele mai importante străzi din centrul Bucureștiului devine pietonală timp de trei zile și se transformă într-un spațiu urban alternativ, unde cultura și istoria se întâlnesc cu distracția și relaxarea„, a declarat primarul general, Gabriela Firea

Astfel, pe segmentul de la intrarea dinspre Piața Victoriei până la strada George Enescu, Calea Victoriei va fi destinată exclusiv pietonilor, iar Primăria Capitalei prin creart a organizat în această zonă ateliere creative pentru copii, spectacole de teatru, un studio foto mobil, face painting și alte surprize.

Atmosfera Sărbătorilor Pascale va fi întreținută de un program muzical deosebit, susținut de Corul bărbătesc „Armon” și Corul Academic „Divina Armonie” și de prezența unor muzicieni stradali, care își vor pune în valoare talentul la instrumente precum chitară, vioară, flaut, saxofon, violă, violoncel și pian electric.

În agenda evenimentului va fi cuprins și spectacolul de teatru „Zidul” o co-producție Teatrul Masca – ARCUB, în scenariul și regia lui Mihai Mălaimare, un spectacol ce aduce în fața publicului tehnica statuilor vivante, o poveste tulburătoare și un balet fabulos.

Astfel, sâmbătă și duminică, între orele 10:00 – 20:00 și luni între orele 10:00 – 18:00, toți bucureștenii care își petrec Paștele în Capitală sunt așteptați la o plimbare la pas, pe Calea Victoriei.

Facebook event: https://goo.gl/z667sq

Citeşte şi Restricţii de circulaţie pe Calea Victoriei în perioada 15-17 aprilie