Îngrijirea părului creţ. Ce produse trebuie folosite pentru bucle perfecte

Ingrijirea parului cret nu este usoara. Acest tip de par este predispus la deshidratare, motiv pentru care se poate fragiliza incurca foarte usor. Dar folosirea corecta a produselor speciale pentru parul cret poate revigora podoaba capilara!

23 mart. 2015, 06:56
Îngrijirea părului creţ. Ce produse trebuie folosite pentru bucle perfecte

Ingrijirea parului cret: samponul si balsamul pentru parul cret

Nu exista sampon si balsam potrivite pentru toate tipurile de par cret. Gasesti variantele potrivite doar prin incercarea mai multor produse. Insa trebui avut in vedere un lucru esential: ca ambele sa fie puternic hidratante. Pentru ca parul cret se deshidrateaza foarte usor, fiind deseori uscat, trebui sa alegi un sampon si un balsam puternic hidratante, eventual chiar masca de par pe care sa o lasi 15 minute sa actioneze pe par. De doua pe saptamana aplica miere si las-o sa actioneze 30 de minute, poate chiar mai mult. Miere este un aliment nu nutrienti complecsi care chiar face minuni la par (dar si la ten).

Ingrijirea parului cret: cat de des trebuie spalat

In mod normal, parul trebuie spalat atunci cand se ingrasa, iar asta poate insemna o data la doua-trei zile sau chiar o data la cinci zile. Dar in cazul parului cret, n-ar trebui asteptat cu spalarea lui pana la ingrasare. Motivul? Pentru ca este, de regula, deshidratat, acesta se ingrasa mai greu, insa tocmai pentru ca este deshidratat ar trebui sa i se ofere nutrienti pentru intarirea lui.

Citeste continuarea pe Lyla.ro