Îngrozitoarea poveste a femeii care a fost VIOLATĂ de 300 de ori FĂRĂ să îşi dea SEAMA. Ce s-a întâmplat FOTO

O femeie din Marea Britanie a trăit o adevărată tragedie, după ce a realizat că, timp de 2 ani, soţul său a violat-o în somn, profitând de faptul că ea dormea foarte adânc. Mai mult, bărbatul şi filma abuzurile, iar adevărul a ieşit la iveală după femeia ce a găsit mai multe filmări cu violuri în calculatorul soţului.

14 ian. 2015, 19:16

Britanica Sarah Tetley a trăit o adevărată dramă din cauza soţului, după ce a descoperit că acesta o abuza imediat ce se băga la somn. Deoarece avea un somn adânc, ea nu realiza lucrurile oribile pe care soţul său i le făcea fără ca ea să îşi dea seama, potrivit Mirror.

Citeşte şi Dezvăluirile emoţionante ale unei celebre actriţe: „M-a violat. Am închis ochii şi m-am prefăcut că dorm”

Într-o noapte, când a realizat că ceva nu este în ordine, tânăra doar s-a prefăcut că doarme. În acel momentul soţul său a realizat că ceva nu este în ordine şi s-a oprit la timp. Cu toate acestea, a doua zi, femeia a sunat la poliţie, ca apoi autorităţile să descopere în calculatorul bărbatului 316 clipuri în care acesta apărea în timp ce îşi viola soţia.

Citeşte şi Varianta tragică a „frumoasei adormite”: Drama unei femei VIOLATE în somn

Femeia a văzut doar câteva imagini şi a fost îngrozită de ceea ce a văzut. Într-un final, violatorul a fost condamnat la 12 ani de închisoare.