Înlocuieşte înălbitorii din comerţ cu aceşti agenţi de albire naturali

Rufele albe trebuie să rămână albe, sau cel puţin aşa îşi propune orice femeie. Din păcate, însă, realitatea este cu totul alta. În timp, rufele şi lenjeria albă îşi pierd albul imaculat în urma spălărilor repetate.

18 feb. 2017, 05:30
Înlocuieşte înălbitorii din comerţ cu aceşti agenţi de albire naturali

Înlocuieşte înălbitorii din comerţ cu aceşti agenţi de albire naturali:

1. Bicarbonat de sodiu. Ca să îndepărtezi petele de pe rufele albe şi să le redai ţesăturilor strălucirea pierdută, înmoaie rufele într-un lighean cu apă (4l) în care ai dizolvat o cană de bicarbonat de sodiu. În doar câteva minute, rufele devin din nou albe şi impecabile, potrivit secretele.com.

2. Oţet şi zeamă de lămâie. Amestecă puţin oţet şi zeama unei lămâi stoarse cu detergentul de rufe preferat, apoi spală rufele ca de obicei. Dacă mirosul oţetului ţi se pare deranjant, atunci poţi folosi doar zeama de lămâie, care are proprietăţi de albire impresionante chiar şi de una singură. Toarnă o cană de zeamă de lămâie alături de detergentul de rufe la ciclul normal de spălare automată, apoi usucă hainele pe sârmă la soare. Rezultatele sunt excelente.

3. Aspirină. Pisează 6 pastile de aspirină şi dizolvă praful într-un lighean cu apă, apoi ţine rufele la înmuiat timp de 30 de minute înainte de a le spăla cu detergent obişnuit. Petele dispar ca prin minune, iar albul rufelor îşi recapătă strălucirea de altădată.

Citeşte şi Foloseşte acest truc în locul produselor de dezinfectat şi curăţat