Însarcinată în 6 luni, Giulia Anghelescu este în pericol! Artista se destăinuie: „Nu mai vreau!”

Giulia Anghelescu asteapta in aceasta perioada cel de-al doilea copil si este foarte fericita. Chiar si fetita ei care ii e mereu alaturi arde de nerabdare sa-si vada fratiorul, insa iata ca sarcina cantaretei nu este una fara probleme.

28 feb. 2015, 15:07

Intr-o perioada in care in Romania au decedat 5 oameni din cauza gripei, Giulia Anghelescu are motive de ingrijorare. Cantareata este racita de 3 zile, iar asta pare sa ii dea mari batai de cap, mai ales ca este insarcinata in 6 luni. Cu ea la pat a stat si fiica Giuliei, chiar daca aceasta a incercat sa o protejeze pe cat posibil, scrie cancan.ro.

“A 3-a zi de raceala … nu mai vreeeeem!!!”, a scris cantareata in descrierea unei imagini in care apare alaturi de fiica sa.

Chiar daca nu stiu inca sexul bebelusului, cei doi au anuntat-o pe fiica lor, Antonia, ca familia li se va mari cu inca un membru. Tinand cont ca fetita nu are nici macar trei ani si ca nu a renuntat nici macar la suzeta, nu constientizeaza prea mult ideea ca in curand va avea un fratior sau o surioara.

Totusi, Giulia este decisa ca in aceste trei luni pana cand va deveni din nou mamica sa o pregateasca pe Antonia pentru a deveni o sora afectuasa.