Instalează asta înainte să ieşi din casă! Aplicaţia care îţi spune starea drumurilor

Noi îți dorim să stai în casă azi, la căldură, cu Netflix deschis și o ciocolată caldă. Totuși, dacă ești nevoit să te aventurezi prin nămeți, probabil nu ți-ar strica o aplicație bună de infotrafic, ca să știi exact care e starea drumurilor.

18 ian. 2016, 08:14
Instalează asta înainte să ieşi din casă! Aplicaţia care îţi spune starea drumurilor

Momentan, nu putem recomanda decât Waze pentru infotrafic. În caz că nu știi încă, Waze este aplicația de navigație și trafic cu cea mai mare comunitate din lume. Practic, te poți alătura celorlalți șoferi din zona ta, care împart în timp real date din trafic și informații de pe drum, salvând timp și bani pe carburant pentru toți, în naveta lor zilnică.

E una dintre cele mai prietenoase aplicații de infotrafic. Pe lângă condiţiile de trafic, Waze arată şi patrulele de poliţie sau eventualele accidente. De asemenea, Waze are o comunitate de editori de hărţi, care actualizează totul în timp real. De asmenea, utilizatorii pot să salveze pe hartă şi locul unde se vor desfășura evenimente din Facebook. Desigur, pe noi ne interesează momentan cum stă treaba cu starea drumurilor înzăpezite.