Instanţa a decis să înceapă judecata în dosarul lui Darius Vâlcov de la Tribunalul Gorj

Curtea de Apel Craiova a respins, joi, contestaţiile inculpaţilor în dosarul în care Darius Vâlcov este acuzat de instigare la dare şi luare de mită. Decizia instanţei este definitivă. 

RomaniaTV.net
20 sept. 2018, 12:26
Instanţa a decis să înceapă judecata în dosarul lui Darius Vâlcov de la Tribunalul Gorj

Curtea de Apel Craiova a respins, joi, contestaţia fostului ministru al Finanţelo Darius Vâlcov şi a altor doi inculpaţi din dosar, faţă de decizia din luna mai a acestui an a Tribunalului Gorj, care a dispus începerea judecăţii, după cum informează Mediafax.

Decizia instanţei este definitivă, dezbaterile pe fond urmând să înceapă la Tribunalul Gorj.

Curtea de Apel Craiova s-a pronunţat asupra contestaţiei făcute de Darius Vâlcov faţă de decizia magistratului de cameră preliminară, de la Tribunalul Gorj, care a dispus începerea procesului în care este judecat pentru fapte de corupţie.

Consilierul premierului Viorica Dăncilă este acuzat de instigare la dare şi luare de mită, într-o cauză privind un funcţionar de la Oficiul de Cadastru care ar fi primit timp de trei ani mită de la una dintre societăţile înfiinţate la iniţiativa lui Vâlcov şi controlată de acesta. Potrivit procurorilor, Vâlcov a iniţiat constituirea a trei societăţi, care acţionau ca un tot unitar – SC Millenium Topographica SRL, SC Contis Company SRL şi SCA Ciobanu şi Asociaţii. În acelaşi dosar, sunt trimise în judecată alte trei persoane.

Citeşte mai mult pe Mediafax