INSULA IUBIRII 2016: A avut un ŞOC după ce şi-a văzut iubitul în pat cu Deea: „Gata, până aici!”

INSULA IUBIRII 2016:  Deea face ce face și tot reușește să atragă privirile tuturor cu trupul ei de zeiță sexy. De data aceasta, ispita este din nou în mijlocul unui scandals exual. 

RomaniaTV.net
07 iul. 2016, 08:54

INSULA IUBIRII 2016: Barierele au căzut, sufletele s-au deschis, pasiunea s-a aprins și iubirea capătă forme nebănuite pe „Insula Iubirii”.  Ceremonia focului îi aduce Medanei lacrimi în ochi, după ce își vede iubitul în pat cu Deea.

Pentru ea, flirturile cu ispitele au luat sfârșit și asta pentru că sentimentele ei față de Robi par să se fi limpezit total. Robi este bărbatul lângă care își dorește să rămână pentru tot restul vieții. Totul până când a văzut ce se întâmplă pe Insula băieților, acolo unde Roby și Deea au interacționat mai mult ca oricând.

„S-a încheiat un capitol din viața mea, pe care nu-l voiam sfârșit”, spune Medana.

Scene interzise la Insula Iubirii! Invitată în patul lui Robi, Deea îi dă o replică arzătoare: „Niciun bărbat nu poate DOAR să dormă lângă mine!” 

Uitat de Medana și refugiat în brațele Deei, Robi își ia inima în dinți și o invită pe această să doarmă cu el și cu Sasha, însă are repede grijă ca pe cel din urmă sa-l facă pierdut.Aflat în cameră cu ipsita Deea, Robi pare dispus să-i ofere acesteia o noapte de dragoste. Lucrurile însă iau o turnură neprevăzută: „Tu ești ispită sau ce ești”, este întrebarea lui către bruneta pe care o are în pat.

Deea pulsează însă, dar doar din vorbe, iar după îndelungi îmbrățișări, săruturi pătimașe, nimic nu se întâmplă între ei: „Puteam să merg mai departe cu Robi, însă vreau ca lucrurile să vina de la sine. Nu sunt consolarea nimănui”, mărturisește Deea.