INSULA IUBIRII 2017: Deea, ispita care a făcut sex în direct, spune că deja s-au format cupluri în noul sezon

Pe „Insula iubirii” nimic nu e întâmplãtor şi cu fiecare ocazie ispitele ştiu sã profite pentru a intra pe sub pielea concurenţilor. Ben si Nicoleta & Bianca si Liviu s-au distrat pe cinste in drum spre cartierul plăcerilor, Red Light District.

RomaniaTV.net
16 mai 2017, 07:39

INSULA IUBIRII 2017: Privind din exterior, dar şi cu o experienţă pe „Insula Iubirii”, Deea vorbeşte despre ceea ce se întâmplă în Thailanda după două zile. 

INSULA IUBIRII 2017: Ben şi Nicoleta par să se simtă din ce în ce mai bine unul lângă celălalt iar complimentele la adresa ispitei sunt spuse cu voce tare: „Este o femeie foarte puternică şi foarte frumoasă. Mi se pare că seamănă cu Eva Mendez. M-aş putea îndrăgosti aici, dar doar dacă aş şti că nu mai sunt cu Diana”. 

INSULA IUBIRII 2017: Pentru că au venit în Thailanda să se distreze, băieţii şi ispitele pleacă împreună în locul PĂCATELOR! Odată ajunşi în Cartierul Roşu, aceştia dau frâu liber… sentimentelor.

INSULA IUBIRII 2017: Robert, atras de ispita care seamă izbitor cu Rihanna: „Băi băiatule, ești beat rău! Sau te-a zăpăcit fata aia?”