INSULA IUBIRII 2017. Ispita Robert Popescu, prima noapte alături de o concurentă. Au fost filmaţi

INSULA IUBIRII 2017. Robert Popescu este una dintre cele mai râvnite ispite de pe "Insula Iubirii" şi este motivul pentru care multe concurente aleg să participe la emisiune. Ispita a reuşit să o cucerească de data aceasta pe Alexandra, iar cei doi au petrecut prima noapte împreună.

RomaniaTV.net
24 iul. 2017, 20:19
INSULA IUBIRII 2017. Ispita Robert Popescu, prima noapte alături de o concurentă. Au fost filmaţi

INSULA IUBIRII 2017. Alexandra a decis să se despartă de Aurel după ce l-a văzut îndrăgostindu-se de ispita Maria. Mai mult, ea a început să se apropie de ispita Robert. Cei doi au petrecut prima noapte împreună, dar nu au făcut mai mult decât să se îmbrăţişeze şi să se sărute.


Captură Antena 1

După noaptea petrecută în braţele lui Robert, Alexandra a aruncat inelul de logodnă primit de la Aurel în mare, ispita crede că roşcata acţionează aşa doar pentru a-i plăti fostului iubit cu aceeaşi monedă.

„Cred că a făcut-o din răzbunare. Aş fi simţit-o, nu-i o femeie care să facă lucrurile doar aşa, ca să le facă. A făcut-o mai mult de ciudă şi de oftică că Aurel a făcut ceva pe cealaltă insulă cu Maria. A făcut ce ar face orice femeie când se simte singură”, a declarat Robert Popescu la testimoniale.