INSULA IUBIRII 2018. O concurentă din noul sezon a fost ARESTATĂ. Motivul, HALUCINANT

Mirela Baniaş, tânăra de 35 de ani care a venit să-şi testeze iubirea cu Ionuţ Gojman în show-ul TV Insula Iubirii, a avut mari probleme în trecut, fiind acuzată de înşelăciune şi fals informatic.

05 sept. 2018, 08:11

Mirela Baniaş, fiica fostului șef al Poliției Economice Dej, a fost arestată după ce a fost acuzată că a furat 520.000 lei și 33.000 euro din conturile unor clienți ai unei bănci din România, acolo unde lucra ca funcţionară, scrie gazetadecluj.ro.

Citeşte şi INSULA IUBIRII 2018. Ele sunt ispitele feminine din cel de-al patrulea sezon „Temptation Island – Insula iubirii” FOTO

Mirela Baniaş a fost acuzată de înșelăciune și fals informatic. Procurorii DNA susțineau că din 2009 și până în 2010 tânăra, actuala concurentă la „Insula Iubirii”, a transferat, prin metoda „suveica” din conturile a cinci persoane, suma de 150 de mii de euro, bani pe care i-a folosit în interes personal.

În faţa instanţei Mirela Baniaş şi-a recunoscut fapta şi a declarată că a primit „ajutor” din partea celorlalţi angajaţi ai sucursalei. Reprezentanţii băncii respective au declarat atunci că ea a fost dată afară, iar prejudiciul creat clienţilor a fost acoperit.