INSULA IUBIRII 2018: S-a întâmplat între Cati și George: „În seara asta dormim împreună?”

Secretul lui Cati s-a aflat! Între ea și ispita George s-a înfiripat o relație. Ascunși de camerele de filmat, crezând că nu îi vede nimeni, cei doi s-au sărutat pasional.

RomaniaTV.net
29 oct. 2018, 08:43

Seara răsturnărilor de situație! Între Mirela și Mircea au început să apară primele tensiuni. Bogdan caută ajutor divin pentru a ieși din situația în care se află. Cati a avut parte de primul sărut cu George, iar mincinosul Răzvan a fost demascat.

Mirela are parte de primul moment de intimitate cu Mircea, la ceas de seară. Cea care declara că vrea să dea o șansă unei relații cu ispita, dar invoca, pentru bariera de comunicare care există în continuare între ei, lipsa contextului propice, a găsit momentul potrivit pentru a trece la o etapă următoare.

Eliberată de nevoia de a proteja imaginea fictivă a lui Răzvan, Cati folosește primele minute de la întoarcerea de la ceremonie pentru a face confesiunile complicității ei și în fața colegilor. Comportamentul lui Hannelore din timpul vizionării imaginilor cu ”testul” pe care Răzvan i l-a pregătit lui Cati a stârnit un val de indignare în rândul colegilor și a aruncat-o pe Hanne, din nou, în atenția fetelor. 

 

„În seara asta dormim împreună?”, îl întreba Cati, glumind pe George.

Reușita ispitei de obține de la Cati declarații și apropouri precum cel de mai sus, are la bază faptul că a înțeles că orice stimul care o incomodează prin complexitate, o face să fugă. Așa că i-a dat acesteia ceea ce îi este pe plac: o abordare superficială, bazată preponderent pe satisfacerea unor instincte primare, cum ar fi mâncarea, bunadispoziție și… excitarea. 

„Stai liniștit, nu ți-am zis să facem nimic…deocamdată.”

 În parcarea unui fast food celebru s-a consumat primul sărut dintre Cati și George. Un sărut pe care ea l-a cerut prin toate gesturile și cuvintele spuse, neoficial, exact ca și sărutul.