INSULA IUBIRII 2018. Cu ce se ocupă Tomiţă, ispita care a avut parte de nopţi fierbinţi cu Deea

Tomiță este una dintre cele mai controversate ispite masculine de la 'Insula iubirii'. Bărbatul a reușit să aibă mai multe relații intime cu concurentele de la emisiune, iar totul a fost difuzat pe post. Chiar dacă era râvnit de toate concurentele care ajungeau în Thailanda, acesta a renunțat la rolul de ispită.

20 nov. 2018, 13:43

Cu siguranță, mulți dintre voi vă aduceți aminte de celebrele scene fierbinți de la Insula iubirii, dintre Tomiță și Deea, scrie viva.ro. După ce a renunțat la rolul de ispită masculină, acesta și-a găsit alte preocupări. Bărbatul vrea să ducă o viață bună, iar pentru asta muncește și și-a deschis o afacere, care pare că merge.

Citeşte şi INSULA IUBIRII 2018. Hannelore s-a încurcat în minciuni şi a frânt două inimi, iar câteva ispite au planuri ascunse FOTO

Se pare că Tomiță are o firmă de construcții, de care este foarte mândru. Fosta ispită masculină de la „Insula iubirii” este foarte preocupat cu afacerea lui, iar acesta merge și la șantier de multe ori, să vadă în ce stadiu se află lucrările. Acum, Tomiță duce o viață bună și rămâne de văzut dacă acesta va mai participa la emisiunea care l-a făcut celebru.