INSULA IUBIRII, FINALA. O concurentă a făcut amor NEBUN cu o ispită, dar a rămas cu BUZA UMFLATĂ. „Mi-am atins scopul”

INSULA IUBIRII, FINALA. Loredana rămâne cu buza umflată de către Sorin pe "Insula iubirii". Cei doi au avut parte de o noapte de amor, cu siguranţă de neuitat pentru Loredana, dar acum lucrurile se schimbă.

RomaniaTV.net
27 iul. 2016, 18:19
INSULA IUBIRII, FINALA. O concurentă a făcut amor NEBUN cu o ispită, dar a rămas cu BUZA UMFLATĂ. „Mi-am atins scopul”

INSULA IUBIRII, FINALA. Sorin, ispita care a reuşit să o seducă pe Loredana, venită la Insula Iubirii cu iubitul ei, Hamude, îi dă o lovitură greu de suportat blondei care spera să plece cu el acasă.

„Nu mai am ce să dovedesc. Ea se aşteaptă la ceva romantic, la un început de relaţie roz, dar eu nu mai am ce să fac. Mi-am atins scopul. Din cauza mea a fost totul trist pentru că nu am mai avut răbdare. Sunt dezamăgit de ea. Să văd că se îndrăgosteşte aşa repede. I-am spus două trei minciuni. Eu nu am făcut nimic. S-a oprit tot. Neavând sentimente faţă de ea, nu mai aveam plăcere. „, a declarat ispita Sorin.

Loredana spera să aibă o relaţie cu Sorin, dar el avea doar un singur scop: să îi arate lui Hamude adevărata faţă a Loredanei.

„Temptation Island – Insula iubirii” supune la supremul test al încrederii cinci cupluri de această dată. Fie că sunt împreună de un an sau de aproape zece, cu toții vor să fie mai siguri pe sentimentele lor și pe relația lor de iubire. Finala emisiunii poate fi urmărită astăzi şi mâine de la ora 20:30, la Antena 1.