INSULA IUBIRII: S-a AFLAT marele SECRET al ispitei care a făcut sex în direct la o oră de maximă audienţă

"Insula Iubirii" este cel mai controversat show al momentului, şi asta fiindcă majoritatea concurenţilor au un trecut tumultos şi nu se feresc să îşi arate sentimentele fără pic de perdea. Recent, pe adresa redacaţiei celor de la Click! s-a primit un filmuleţ cu ispita Tomi. Din acel video rezultă clar că Tomi practică videochat-ul.

RomaniaTV.net
30 iun. 2015, 10:03

INSULA IUBIRII. Lui Tomi îi plac lucrurile extreme și nu refuză să trăiască nici un fel de senzație. E pasionat de vânătoare, de mașini de viteză și de motoare, îi plac animalele, hainele și este fascinat și de modă. Mai mult decât atât, Tomi declara la castingul emisiunii „Insula Iubirii” că îşi câştigă existenţa în mare parte meseriei sale de fotomodel, dar şi a contractelor de imagine venite din domeniul publicităţii.

Iată că, de fapt, tânărul îşi rotunjea veniturile şi din munca depunsă la un studio de videochat. Acest lucru reiese din filmuleţul primit de către cei de la Click!, unde ispita Tomi apare întins pe o canapea, stând gol şi atingându-se în zona intimă.

INSULA IUBIRII. Pictorial fierbinte cu Loredana. Ea se dezbracă în faţa camerelor de luat vederi fără ruşine

În emisiunea „Insula iubirii”, Tomi Giurgia a jucat rolul ispitei care a făcut-o pe Deea să renunţe la legătura de patru ani pe care aceasta o avea cu Cristi. Ea a făcut sex cu Tomi, deşi părea îndrăgostită de Cristi. Imaginile cu cei doi din timpul partidei de amor au făcut senzaţie pe Internet.

Fiindcă au susţinut de nenumărate ori că se iubesc şi că între ei există o puternică atracţie fizică şi deşi abia s-au cuplat, dragostea Deei şi a lui Tomi a trecut prin unele încercări. Se pare că Tomi a început să-i facă reproşuri Deei, iar atitudinea lui s-a răcit. De asemenea, Deea crede că el doar a vrut s-o cucerească, apoi s-o dea la o parte.

Citeşte şi  INSULA IUBIRII: Un al concurent a decis să plece acasă după ce femeia vieţii lui l-a dezamăgit