Insula Iubirii s-a terminat cu scandal: „Ispitele sunt plătite să facă sex cu concurenţii”

Ajunsă la al treilea sezon, emisiunea "Insula Iubirii" pare că este presărată cu cele mai multe scandaluri de până acum. După ce Diana, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, a spart gheaţa şi a făcut sex în emisiune cu ispita Andy, iată că scandalul ia o cu totul altă amploare în cazul unui alt cuplu.

14 aug. 2017, 14:06
Insula Iubirii s-a terminat cu scandal: „Ispitele sunt plătite să facă sex cu concurenţii”

Bianca şi Liviu, pe care telespectatorii îi văd la Antena 1, în părţi diferite ale insulei, sunt acasă, încă un cuplu, ba mai mult, chiar s-au şi căsătorit. Cei doi au multe să le reproşeze celor care s-au ocupat de show. Acuzaţiile acestora sunt dintre cele mai grave. Avocatul plătit de Liviu susţine că are destule probe pentru ca cei responsabili să ajungă după gratii.

INSULA IUBIRII 2017: „Nu regret că am făcut dragoste cu Sorin. Şi de câte ori”

Acesta a stat de vorbă cu publicaţia online banatulmeu.ro şi spune că participanţii au fost exploataţi:

„La cererea concurentului Liviu Gherman, am deschis o acţiune penală împotriva emisiunii «Insula Iubirii». Concurentul s-a considerat nedreptăţit în contextul în care a solicitat rezilierea contractului, conform condiţiilor din acesta, şi revenirea acasă, la scurt timp după ce a ajuns în Thailanda. Nu i s-a dat însă voie să plece. Când a ajuns pe aeroport i s-a ridicat paşaportul cât şi documentele personale, portofel, bani, acte de identitate. Şi asta tocmai în Thailanda. Practic a fost pus în imposibilitatea de a pleca. Eu spun că aici este vorba despre sechestrare de persoane… Iar acest fapt nu se poate face decât prin constituire de grup organizat, o altă infracţiune gravă. Concurenţii au fost constrânşi la o muncă forţată pentru a realiza venituri pentru emisiune”.

„La emisiunea din Thailanda se duc cupluri să îşi testeze fidelitatea ademenite de ispite. Din punctul meu de vedere aceste ispite nu pot fi însă decât nişte persoane de moravuri uşoare. Ce înseamnă să mergi la un om şi să încerci să îl corupi să te placă şi să se culce cu tine? Multe ispite din Thailanda fac videochat sau sunt dame de companie. Oare să dea aceste ispite în boala dragostei şi să facă sex benevol cu concurenţii? Să fim serioşi… Din punctul meu de vedere ispitele sunt plătitite să facă sex cu candidaţii făcând uz de tot felul de tertipuri. Plata pentru aşa ceva este una dintre laturile infracţinii de proxenetism făcut de ralizatorii emisiunii. Pentru că prostituţia nu mai este infracţiune la ora actuală”, a mai spus avocatul timişorean.