Insula Iubirii 2019. Seara despărţirilor şi a pasiunii. „Dă-mi foarfeca să-mi tai brăţara. S-a terminat”

Insula Iubirii 2019. Încă un cuplu s-a destrămat în episodul al optulea din sezonul 5 al reality-show-ului, Insula Iubirii. Imaginile de la Bonfire au oferit dovezi clare pentru o despărțire anunțată. Într-o seară a provocărilor, am asistat la câteva momente incitante în care au fost implicate mai multe persoane.

11 iun. 2019, 07:18
Insula Iubirii 2019. Seara despărţirilor şi a pasiunii. „Dă-mi foarfeca să-mi tai brăţara. S-a terminat”

Insula Iubirii 2019. Ziua a început neașteptat pentru Aurel, care și-a revăzut marea dragoste într-o postură nouă. Alexandra a sosit în Thailanda pe post de ispită, însă fără ca fostul său iubit să aibă habar despre strategia pusă la cale.

În ciuda vorbelor, concurentul a fost vizibil stânjenit și incitat de prezența Alexandrei, iar o reînnodare a relației dintre cei doi nu mai pare ceva imposibil după revederea din exoticul stat asiatic.

Citeşte şi Vacanţă pe Insula Sexului. Iată cât costă o escapadă de 4 zile FOTO

Fetele trăiesc fiecare moment la maxim, iar Denisa pare decisă să îl cucerească pe Andi cu orice preț. Momentele intime dintre cei doi lasă senzația că o pasiune fabuloasă poate exploda între cei doi, însă lucrurile nu sunt atât de simple pentru că pe fir mai sunt și alte concurente, care râvnesc la senzuala ispită masculină.

Momentul cel mai trist al zilei este cel în care Geanina află adevărul despre iubitul său. Imaginile în care Costas își exprimă gândurile despre noua sa pasiune o fac pe tânără să ia o decizie radicală: „Ajută-mă să-mi tai brățara”, îi spune Geanina lui Radu Vâlcan, dezamăgită de felul în care iubitul său se comportă în lipsa sa.

Tot la Bonfire și tot în fața unor imagini dure, Gia rezistă incredibil și continuă să-i acorde credit lui Bogdan, considerând că scenele pasionale dintre partenerul său de viață și ispite sunt banalități peste care poate trece fără probleme.

În tot acest timp, în cursa pentru cucerirea inimii lui Andi intră și Geanina. Urmează niște scene interzise minorilor în care există trei protagoniști dezinhibați și deciși să-și trăiască viețile la maximum.

Seara se încheie cu o scenă mai puțin așteptată. Diana și George se retrag în cameră, acolo unde se petrec lucruri, care depășesc sfera prieteniei.