Insula Iubirii: Tomi, PRIMELE declaraţii despre cel mai important SECRET al lui ieşit recent la iveală

Tomi Giurgia este cea mai mediatizată ispită din cadrul show-ului "Insula Iubirii" şi cel care i-a sucit minţile Deei. Fiind posesorul unui trup de invidiat şi a unei meserii pe care mai toată lume o doreşte, Tomi a reuşit să atragă atenţia presei. Tocmai din acest motiv i s-a aflat şi un secret important din viaţa sa. Dar pentru a clarifica situaţia Tomi a vorbit deschis despre acel subiect, negând în final acuzaţiile.

RomaniaTV.net
01 iul. 2015, 10:50
Insula Iubirii: Tomi, PRIMELE declaraţii despre cel mai important SECRET al lui ieşit recent la iveală

INSULA IUBIRII: După ce a fost protagonistul celor mai fierbinţi scene din reality-show-ul de la Antena 1, un nou filmuleţ „deocheat” au apărut cu ispita Tomi. Din acel filmuleţ reieşea faptul că Tomi ar practica videochatul.

INSULA IUBIRII: S-a AFLAT marele SECRET al ispitei care a făcut sex în direct la o oră de maximă audienţă

Pentru că adevărul ar fi se pare altul decât cel apărut în presa de scandal, Tomi a clarificat zvonurile şi a negat cu vehemenţă că ar practica videochatul.

„S-a trezit o fată cu care am avut o relaţie în trecut să trimită poze şi filmuleţe intime. Se vede clar că sunt imagini vechi, ştiu şi cine le-a trimis. Aveam o relaţie la distanţă, ea fiind din Timişoara. Nu mă interesează ce se scrie despre mine, atâta timp cât eu ştiu că nu am greşit cu nimic. Nu este vorba despre niciun videochat, filmările fiind personale, între mine şi ea”, a declarat Tomi în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Citeşte şi  Tânăra care A FĂCUT SEX la „Insula iubirii” este ÎN DOLIU. Tatăl ei a murit