Întâlnire importantă la Primăria Capitalei. Firea: „Propun să aprobaţi înfiinţarea a 13 unităţi de pompieri în Capitală”

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a convocat de urgenţă o ședința extraordinară a Consiliului General unde se va discuta înfiinţarea unor noi puncte de lucru pentru pentru ISU Bucureşti, informează România TV.

29 sept. 2016, 08:22
Întâlnire importantă la Primăria Capitalei. Firea: „Propun să aprobaţi înfiinţarea a 13 unităţi de pompieri în Capitală”

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat, joi, o ședință extraordinară a Consiliului General. La şedinţă se va discuta înfiinţarea unor noi puncte de lucru pentru pentru ISU, ceea ce nu s-a mai întâmplat de 27 ani. La întâlnire, primarul general l-a chemat de urgenţă şi pe Raed Arafat. În total, 13 subunităţi vor fi înfiinţate.

Vă propun să aprobaţi astăzi (joi n.r.) înfiinţarea a 13 unităţi de pompieri la nivelul Capitalei. O decizie în urma discuţiei cu Raed Arafat, reprezentantul ISU, subunităţi de pompieri vor fi repartizate proporţional în cele şase sectoare. Bugetul estimat pentru acest proiect este de aproximativ 4 milioane euro„, a declarat Gabriela Firea.

Citeşte şi ISU va avea cinci subunităţi noi de intervenţie rapidă, la Bucureşti. UNDE vor fi construite