Întâmplare şocantă la Botoşani. Un preot şi-a ucis tatăl, după beţia de Revelion

Un preot din Botoşani este acuzat că şi-a ucis tatăl în noaptea de Revelion. El a anunţat crima abia după trei zile şi le-a spus anchetatorilor că a avut reacţia violentă după ce bărbatul de 60 de ani l-ar fi ameninţat cu moartea.

04 ian. 2015, 06:34
Întâmplare şocantă la Botoşani. Un preot şi-a ucis tatăl, după beţia de Revelion

Preotul Daniel Marius Andricioaei, în vârstă de 37 de ani, paroh la Biserica din satul Aurel Vlaicu, comuna Avrămeni, a sunat sâmbătă seara, puţin după ora 20.00, la 112, anunţând că tatăl său care locuieşte într-o garsonieră de la etajul patru al unui bloc din Parcul Tineretului, din municipiul Botoşani, este mort. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au constat că cele spuse de bărbat se confirmă.

Citeşte şi Crimă la Vaslui: Bărbat de 38 de ani, ucis de cumnatul său în noaptea de Revelion

Potrivit stiri.botosani.ro, preotul le-a povestit oamenilor legii că în data de 31 decembrie a avut un conflict cu tatăl său, în vârstă de 60 de ani, din câte se pare cei doi luându-se la bătaie după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, iar fiul a părăsit la un moment dat locuinţa. Acesta a revenit la garsonieră pe 3 ianuarie iar când a intrat şi-a găsit tatăl fără suflare.

Citeşte şi TRAGEDIE la petrecerea de Anul Nou: Un bărbat a MURIT în timp ce dansa sârba